dilluns, 22 de gener del 2007

Filadèlfia



Cap de setmana gèlid. Carretera i manta, i dos estats més al sud, la calidesa en la mirada dels amics. A fora, la neu que no acaba de caure. Pensilvània, lliçons d'història americana. Banderes a mig pal. Philly Cheesesteak. Cafès i scrabble al "Central Perk" de Market Street. A fora, fa fred. Sopar de ressonàncies orientals. Pel·lícules i uns quants vins. Estesa nocturna de matalassos i excursió matinera al museu. Amb escales de boxador, incloses. Converses, moltes. Passejada amb esprint final sota l'aiguaneu. Chinabus i back to the city altre cop.
Les deu de la nit, camí del subway i ni una ànima camina per un downtown de carrers salpebrats.

7 comentaris:

  1. un petó... de la Lo...
    Et continuo llegint, i ja saps que m'agrada fer-ho anònimanent... Però per allò de no donar res per suposat... d'intentar que tot no s'escoli un "però si ja ho sabies"... Perquè el minut que trigo a escriure això no són una inversió sinó el somriure que saps que t'estic fent. Quan tot va TAN ràpid (no tinc temps, no tinc temps, vaig de cul, vaig de cul, tinc molta feina, tinc molta feina...)... i resulta que després ens sap TAN de greu amb una sinceritat tan estrepitosa, tan real i tan dramàtica.
    Sisplau, per què no fas un post amb "coses que no costen", coses que fan que tot pugui ser més fàcil... i més alegre...

    ResponElimina
  2. perqu+e estaven a mig pal les banderes?

    ResponElimina
  3. Després de cridar com un baladrer, l'encaputxat guarda va informar diligentment que la mort de l'ex president Ford comportava 30 dies de dol nacional.

    ResponElimina
  4. Si. Com són els defensors de la llei i l'ordre en aquest país! Primer et borden fins a esgargamellar-se i en dos milisegons de rellotge t'informen de manera educada i diligent (si senyor defak) d'allò que els havies demanat. Un mes les banderes a mig pal.

    ResponElimina
  5. 30 dies??? els yankees son exagerats x tot!

    ResponElimina
  6. ha, I will experiment my thought, your post get me some good ideas, it's really amazing, thanks.

    - Norman

    ResponElimina
  7. Finally, an issue that I am passionate about. I have looked for information of this caliber for the last several hours. Your site is greatly appreciated.

    ResponElimina