diumenge, 28 de gener del 2007

Idiotarod


Moc els malucs amb gràcia i distinció
pro de cert no sé els malucs que són.

Quimi Portet


És el que té el destí. Et deixes enredar (de bon grat) i acabes formant part d'una cursa de carros de supermercat des de Brooklyn fins a Queens. Més de cent-cinquanta carros, adquirits i guarnits especialment per a l'ocasió (que s'ho valia), van perpetrar aquesta mena de gimcana lúdicofestiva sota un fred hivernal de rigor, a dissabte vint-i-set de gener de dos mil sis. L'invent rep el nom d'Idiotarod. L'humil cronista corria amb l'equip que duia el nom d'un Famous Spanish Transformer, com no van parar de repetir els diversos integrants de l'equip als nombrosos informadors que els van demanar el perquè de tot plegat. Amb tot, vam rebre l'honor i el guardó d'haver arribat en darrer lloc.

Àlbum de fotos
Flickr tag: Idiotarod2007

3 comentaris:

 1. jaja
  i hi havia helicòpters, dius?
  a mi amb els carros de súper em passa la corrent.

  ResponElimina
 2. Jo podria fer una llista Un, dos, tres amb totes les coses amb què em passa la corrent aquests dies. Per vint-i-cinc pessetes. Aquí els hiverns són molt secs. Se t'esquinça la pell i els llavis, i t'enrampes amb tot i amb tothom. Saps que sento l'estàtica a traves dels auriculars de l'iPod? crec, crec.

  ResponElimina
 3. Aquesta foto de nova york m'arreca les llàgrimes a tires... voldria tornar ara mateix. Vaig estar allà en aquell mitic hivern en que pel fred van arribar a tancar l'aeroport Kenedy. Feia tant d'aire que el meu avió va baixar a repostar dues vegades extra. Jo viatjava sola, no coneixia ningú, vaig arribar de matinada, no sabia anglés (ni que els taxistes tampoc). M'ha agradat la foto, voldria tornar

  ResponElimina