dimecres, 7 de febrer del 2007

bzzzzzz, bzzzzzz

snow (1)

When it finally collapsed all you heard was the radio static
And the fluttering sound of the bird that was trapped in the attic

Clem Snide


Els hiverns a la ciutat de línies verticals són secs, de l'hòstia. Els hiverns a la ciutat de línies verticals són de cels blaus. I quan els cels són blaus, ja pots apretar a córrer. Fa dies que tenim els termòmetres amb l'ànim baix. La pell de les mans s'esqueixa, els llavis són de cartró. Per vint-i-cinc pessetes: coses amb les quals m'enrampo, em pico, salten espurnes. El teclat de l'ordinador. El teclat de l'ordinador. La rentadora. La rentadora. L'assecadora. L'assecadora. El locker (guixeta) on deso l'abric. El locker (guixeta) on deso l'abric. Els turnstiles del subway. Els turnstiles del subway. El rotllo de Saran Wrap. El rotllo de Saran Wrap. A la ciutat de línies verticals, els hiverns són molt secs. Se t'esquinça la pell i els llavis. T'enrampes amb tot i amb tothom. Dus els cabells de punta per l'estàtica. I no retallis pas trossets petits de paper, perquè n'acabaràs embolicat! L'estàtica és tan forta que es filtra a través dels auriculars i interfereix la meva banda sonora, crec, crec. Ses coses no són fàcils per ningú dins d'aquest iglú.

5 comentaris:

  1. jajajaja!! és una descripció perfecte de l'hivern, de quan fa molt, molt fred!

    intuesc q les relacions personals són més dificultoses amb tanta enrrampada!

    un besot i procura q no se te fongui l'iglú amb vistes.

    ResponElimina
  2. la porta del cotxe, la porta del cotxe, uns llavis que esperen, uns llavis que esperen, l'ipod, l'ipod...

    ResponElimina
  3. ...el microscopi confocal, el microscopi confocal, els botons de l'ascensor, els botons de l'ascensor, la porta del frigorífic dels gelats del Gristides, la porta del frigorífic dels gelats del Gristides, la rentadora, la rentadora (uups)
    Nyaaaaaaaaaaaaaau, Nyaaaaaaaaaaaau...
    "Ui com miola la cantaora, ho sentim de tot cor pro has repetit rentadora!"

    ResponElimina
  4. ...are electrifying!

    (des de l'iglú)

    ResponElimina
  5. el bany sec del lab 4, el bany sec del lab 4, les màquines de PCR, les màquines de PCR... Aquí també t'enrampes amb qualsevol cosa! Sort que sempre et queda l'opció de prendre-t'ho amb bon humor i deixar anar un "petit" riure histèric per descarregar l'acúmul d'energia. jijijijijijiji

    ResponElimina