dissabte, 14 d’abril del 2007

BTW, TGIF & FYI BYOB ASAP

Aquest és un exemple d'acronimitis aguda duta a les darreres conseqüències. Nit de divendres al Lower East Side. Primera parada a Cake Shop (152 Ludlow St): la meva nova base d'operacions downtown. Cafeteria, bar, botiga de discos, i oficina, que diria algú —és a dir, lloc on deixar córrer les hores—, paret amb paret amb The Living Room. Aquesta nit, a la sala del costat, hem descobert el germà petit dels Dalton, en Micah. Tercera parada, per a sopar, de tocatardans a quarts de dotze, a Cube 63 de Clinton St. Japonès minimalista, per les dimensions dels plats, però sobretot per les del local. El seixanta-tres que postcedeix el nom del restaurant ben bé podria ser capgirat i indicaria el nombre de comensals de l'invent, més que no pas el número del carrer. El local té forma rectangular i sembla dissenyat pel bufet d'interioristes del professor Franz de Copenhage. La cuina, exquisida. I, per cert, hem pogut degustar l'encanteri del Priorat que em van regalar l'altre dia, perquè By The Way, Thank God It's Friday & For Your Information Bring Your Own Bottle As Soon As Possible.


Cube63 al flickr d'Amazin' Jane.

7 comentaris:

  1. M'agrada el BYOB. Seria com el "sopar de traje" que diuen alguns.

    ResponElimina
  2. Bona aquesta del sopar de "traje".

    ResponElimina
  3. Que bo! Avui fent treball de camp pel barri hem estat a punt d'entrar al Cube 63 però de tan i tan minimalista no hi havia lloc... Ens el recomanes, doncs?
    salut!

    ResponElimina
  4. Ei, apuntada queda una nova candidata d'oficina downtown! Però sàpigues que si hi vaig te la tancaran; primer va ser Ari que va plegar, ara Rohrs s'em trasllada!

    Records des de la barcelona retrobada.

    ResponElimina