divendres, 27 de juliol del 2007

iPost

Aquest es el primer text de La Llumenera que escric des d'un teclat d'un telefon sense accents i des de l'interior d'un vago del subway. Son quarts de dues de la matinada i fa una estona que li he dit a una amiga que sent l'hora que era avui ja no escriuria. Ella m'acabava de preguntar si escrivia cada dia, i jo li he dit que no, que no sempre. I avui no tocava, perque es tard i quan arribi a casa, caputxino, pero despres he recordat que duia aquesta joguina a la butxaca i que podria provar d'escriure-hi alguna cosa sense sentit I sense accents mentre el metro em duu a casa. Ara ja em toca baixar. Quan surti a la superficie i recuperi l'interlent, enviare aquest post, que potser sera el primer, darrer i ultim escrit sense accents i des d'aquest teclat que duc la butxaca. Simplement, un viatge entre Bleeker i 68th Street. No m'ho tingueu en compte.

12 comentaris:

 1. L'accentuació només és convenció. Podríem prescindí'n (com diríem a la Masó) i descarregaríem el català com féu el llatí d'ençà que algú el parí. Adéu, novaiorquès català.

  ResponElimina
 2. Fa mal d'ulls! "a l'interior d'un vago", com s'entra a un vago posem pel cas un Borbó?
  Tela amb la tecnologia, quan sigui gran em compraré una Palm.

  ResponElimina
 3. escolta..... es un iPost des d-un iPhone?

  ResponElimina
 4. Si senyor! L'has encertada. I aquesta resposta tambe l'escric des d'aquesta joguina. Funciona prou be. Llastima dels accents.

  ResponElimina
 5. T'iagino amb el telefonet teclejant des del subway... Salut des de Tarragona!!!

  ResponElimina
 6. A veure a veure... No és el què em penso oi?!?

  ResponElimina
 7. Sabia que cauries...

  ResponElimina
 8. ...tant em coneixes?

  (quina por) ;-)

  ResponElimina