dijous, 2 d’agost del 2007

Lloança quarta: "en/doll"

[llegiu-ho rapejant o tot tastant un suquet,
fet pel fet
]

Tal com raja, a doll.
Primer, deixeu-me que us digui, així, tal com raja, a dolls, que l'estiu de Nova York ja és aquí. Amb l'agost ha arribat la xafogor intensa i els noranta-tres Fahrenheit (Fah-ren-heit): trenta-quatre centígrads, tots arremolinats a l'ombra de l'arbre de l'obra, perquè al sol, i amb aquesta xafogor-xafagor-xafegor tant fogosa, són molts més; més de cent, tu! Calor, calor, calor.

A doll (i a dolls), i tal com raja i pel broc gros, deixeu-me que us recomani. Si, si, em-però-driu (què diu? que riu!), un altre dels discos, dis-crets, que hi havia a la caixa. Capsa! La que va arribar de Bar-cel-ona (Bar-ce-lo-na). És en/doll (Bankrobber/labreu, 2007), la nova (i primera conjunta) parida de Pedrals i Guillamino, que els connecta, l'un amb l'altre, aquest i aquell, pop-esia i eclèc-trònica, i una mica de hip i un bri de hop, i molt rap (per sucar-hi pa). Bankrobber (again) l'edita, per la part del disc, i labreu edicions ho enregistra en format de llibre. I sona Buck Rogers i/o la seva germana, Leonor, i un Pèl i Ploma de reminscències Gaixample (t'han fotut la idea Guillem!). Un 10 per Percaç, El món és molt gran o per Cinc maneres de matar un home; i Rates de Màrius Sampere.
U-a-u-u-a! Medes, Maldives, Seychells. M'he d'esbaldir de ser peix?

Si no heu entès res mireu si, si, Silenci?

3 comentaris:

  1. l'editora es pregunta com t'ha arribat.contenta que els nostres llibre/ots arribin lluny

    ResponElimina
  2. li faig saber a l'editora que segueixo la interessant petja de labreu de ben aprop, des d'un dia que la meva senyora mare, voltant per les terres de l'ebre, va anar a espetegar amb una parada de llibres de l'editorial i va comprar "el furgatori" de Pedrals i algun altre títol d'alabatre. Més o menys, a la mateixa època, jo havia descobert "l'aeroplà" a la Central del Raval. I des de llavors, que si hi ha novetats a ca labreu, que m'en faig enviar algun títol, com "l'helicòpter" de Rothkovic o aquest "en/doll" tan contundent.

    L'enhorabona i les meves més sinceres felicitacions a l'editora.

    ResponElimina