dimarts, 14 d’agost del 2007

Wa Yeah!

Dissabte a la nit a Williamsburg, sona el disc Batiscafo Katiuscas dels Antònia Font com a música de fons del restaurant on som. És l'aportació de la cambrera barcelonina d'un local que duu el nom d'uns coneguts personatges de còmic creats pel també barceloní Escobar.

No hi havia estat mai, però la M que si que hi havia sopat recordava unes tapes més generoses i gustoses que les que vam prendre. Tot anava de micro: micrograms de pernil, micròtom per a tallar el xoriço; excepte el picant, que va fluir en dosis macroscòpiques. Vam arribar a la conclusió que les han adaptades per al gust local: és a dir per a la butxaca de l'amo. Així que, els Antònia Font no van compensar la decepció.

Un magnífic diumenge ens va regalar un dia assolellat de parc i una passejada en barca per The Lake, que si que ho compensa tot. ¿Qui té encara cruiximents als braços? Jo, a la propera, m'ho miro des de la Boat House amb un Bloody Mary al davant.

5 comentaris:

  1. Antonia Font i un Bloody Mary serien una d'aquelles combinacions que cap dama ed bon veure podria rebutjar...

    ResponElimina
  2. ...me l'acceptaries una invitació així?
    ;-)

    ResponElimina
  3. de ben cert que sí... però molt em temo que hauré de fer molts transbords amb la línia vermella del metro

    ResponElimina
  4. el darrer l'hauràs de fer en alguna estació amb correspondència amb la línia verda, que és la que passa més aprop de casa... començo a preparar els Bloody Mary

    ResponElimina