diumenge, 2 de setembre del 2007

Mirades

Wet Floor?

Un dilluns de setembre, La Llumenera va començar a caminar des d'aquestes pàgines. Feia vuit mesos que caminava o, més aviat, anava de quatre grapes —i de forma maldestra— per altres verals. Després del titubeig inicial, la criatura havia fet una bona estirada: la roba d'un any ja no li servia per l'altre, i li vam haver de fer una vestimenta nova a mida. I d'això, ja en fa un any.

La Llumenera, doncs, m'acompanya des que la ciutat de línies verticals va passar a formar part del meu paisatge vital. Gràcies a ella i, usant-la com a pretext, he après a mirar-me Nova York d'una manera diferent; a voltes curiosa, d'altres crítica, sempre sorpresa del detall més petit.

Sovint penso que, més que no pas La Llumenera, la criatura ha estat i és qui escriu aquest bloc que, encara ara, s'enfronta al dia a dia de la ciutat amb ulls innocents.

2 comentaris:

  1. Tots ens mirem Nova-York amb ulls diferents amb com ens la miràvem abans de La Llumera. Sense prejudicis, amb admiració i afecte, amb curiositat i sorpresa. Enhorabona pel primer aniversari. Que en faci molts més, d'anys!!!

    ResponElimina