dilluns, 10 de març del 2008

Pare, he pecat

Ni Cristo

Cada cop que passo la targeta, penso si no em sortiria més a compte fer el que fa la majoria dels meus conciutadans, que no mengen gairebé mai a casa i que quan ho fan, la cosa va de delivery. Darrerament, a la caixa del supermercat, sempre m'hi queda cara de lluç bullit: quatre tontades, amb les quals no pots ni compondre un parell d'àpats, no baixen dels setanta dòlars.

No s'hi val a passar de dòlars a euros per dir-me que, comparat amb Barcelona, tampoc n'hi ha per tant; ni que em tracteu de pijo perquè compro llet orgànica en comptes de la normal —que aquí, per la meitat de preu, duu una dosi extra d'antibiòtics i d'hormones.

Més val que no faci números, que encara se'm giraran en contra i em tocarà pagar. Malgrat tot, als Estats Units, en termes econòmics, la meva feina és una mica més ben considerada que a Catalunya i, si he de fer cas al Vaticà —i als set nous pecats capitals que acaba d'anunciar—, no em puc queixar perquè em paguen per pecar.

12 comentaris:

  1. M'estreno als comentaris.

    Això de "financial gluttony" m'agrada molt. A veure si té algun efecte sobre alguns dels que es manifesten per la família i després es dediquen a reproduir només maons.

    ResponElimina
  2. Pecadorrr de la praderaaa!!!
    L'infern ha d'estar ben ple de pagesos que, durant milennis, han fet empelts per aconseguir noves varietats de fruites. I per millorar les races animals.
    Algú, però, hauria de fer la llista dels set pecats capitals del Vaticà. El primer, que la Inquisició perseguís i cremes viu Miguel de Servet. El segon, la 'financial gluttony'. La llista pot continuar...

    ResponElimina
  3. Aquests funcionaris vaticans no s'amaguen del que fan però ho diuen amb la boca petita, perquè els altres sabem que ells són els primers que aniran a l'infern, i com que ja està vist que és allà on hi haurà la teca doncs a pecar!...
    salut

    ResponElimina
  4. "In an attempt to give moral and ethical behavior more significance to current times, ..."

    Atenent-se a les seves pròpies paraules, per tal d'adaptar-se als nous temps el Vaticà hauria d'anunciar que les dones que vulguin podran ser "capellanes"; que els drets seran els mateixos per gais i heteros; que l'Església no finançarà mitjans de comunicació feixistes com la COPE; etc etc etc.

    Moltes penques, tenen aquesta gent.

    ResponElimina
  5. Set nous pecats capitals?
    això em sona a una seqüel·la de la pel·lícula SEVEN...
    Salut

    ResponElimina
  6. T'aconsello que entre pecat i pecat (un per cada dea de la setmana) vagis de compres a l'altre costat de riu. Costco és realment baratet i, n'hi han dotze.Sort!!

    ResponElimina
  7. El teu pecat és la manipulació genètica amb o sense anticonceptius?? :-)

    ResponElimina
  8. jroca,
    és allò de segones parts mai van ser bones. A mi la primera tampoc em va agradar ;-)

    josep lluís,
    òndia, sí que coneixes bé NY. El Costco és un clàssic, l'equivalent al Makro de la Zona Franca, però a Long Island City, Queens.

    jaume,
    la manipulació genètica (a seques) i con mucha honra!
    Ahir, algú aquí a la feina deia que cada cop que sortim al carrer i ens toca el sol a la pell i es produeixen mutacions al nostre DNA (ADN, pels amics), estem pecant. O sia que, esteu tots avisats, pecadooooors!

    ResponElimina
  9. Buenafuente ahir a la nit:
    "Uno de los nuevos pecados capitales es trabajar con células madre... Que las miras al microscopio y te dicen: ¿Ya has merendado, hijo?"

    ResponElimina