dilluns, 31 de març del 2008

Touch Me With Your Love

Beth Orton (5)Beth Orton (4)Beth Orton (3)Beth Orton (2)

Ha tingut una filla. Fa dos anys que no la vèiem en un escenari. Dos anys més tard, a la mateixa ciutat. Torna amb l'acompanyament mínim; en un concert petit. Què lluny que queden aquella Mercè —a la plaça del rei— i la calor, encara, d'una nit d'estiu barcelonina. Què lluny Zeleste i Apolo; ¡què lluny, amics, què lluny!

+ I wish I never saw the sunshine

5 comentaris:

 1. Si fa falta, li busquem cangur entre tots. Però que es passi per Barcelona... ja!

  ResponElimina
 2. ai senyor. aixo pels matins i amb l'alergia pujada no m'ho pots fer... estic d'acord, li busquem cangur...
  m'he fet una parada al passat, pero, ara, amb la plaça del rei aquella nit, despres de n'iann... i aixo que encara no sabiem qui erem l'un i l'altre... (be, jo si sabia qui era jo, i segurament tu et coneixies una mica...) (veus, aixo es l'alergia, que em fa desvariejar...)
  muaskis

  ResponElimina
 3. Jo, jo des dels 90 que no li he fet ni cas... encara tinc temps.

  ResponElimina
 4. buffff.... jo a la placa reial no hi era, pero a mi amb recorda les nits a l`habitacio del rabal... tan lluny i tan a prop no?

  mil petonets desde la calurosa Papua

  ResponElimina