dimecres, 16 d’abril del 2008

Peru Ana / Ana Peru

Peru Ana

L'art al carrer —l'art de carrer— és l'expressió prototípica de l'art del tombant de segle vint al vint-i-u a Nova York. Noms com ara Basquiat o Haring són clars exponents d'una forma d'expressió artística que comença a les parets i als vagons del subway, com a part indestriable del paisatge urbà, i acaba a les galeries d'art amb vendes milionàries, i als museus. Sinó que els ho diguin als de la Tate Modern londinenca, que aquest estiu programen l'exposició Street Art, on hi participen, entre d'altres, el català Sixeart i el col·lectiu novaiorquès Faile.

Del mateix borough que els Faile, Brooklyn, prové aquesta Peru Ana Ana Peru, que els darrers anys ha practicat el do de la ubiqüitat a la ciutat de línes verticals.

4 comentaris:

  1. A mi em recorda a la meva primera estada a Brooklyn un dissabte d'octubre per Bedford avenue, dinant al Sweetwater restaurant al solet...

    (el cap de setmana que vas fer 30 anys!!!)

    ResponElimina
  2. Conec un artista, Quim Serrano, que ja va omplir els carrers de Nova York amb els seus graffitis sobre tela fluorescent i sobre paper, fa uns vint anys almenys. Eren graffitis molt vius i cridaners. L' Ana Peru te un aire mortuori una mica depriment.

    ResponElimina