dilluns, 26 de maig del 2008

Com anar (a la lluna) i tornar

Re-cycle

Nova York és el paradís de les subscripcions; especialment les de paper cuixé. Subscriure't a una revista o a un diari aquí és fàcil i barat; i, qui més qui menys rep a casa més d'una capçalera. A la bústia, m'hi trobo cada dimecres l'agenda d'activitats de la ciutat —Time Out New York, o TONY pels amics—, primer perquè tocava estar-hi subscrit, enguany perquè em va tocar… a una rifa. Durant un any, vaig estar rebent gratuïtament Rolling Stone, sense haver-la demanada; no era més que un esquer per l'alt nombre d'entrades de concerts que comprava. Ah, i estic subscrit a la canadenca Adbusters. M'agradaria rebre i llegir The New Yorker, però no tinc temps i sé del cert que, si sucumbeixo als cants de sirena, s'acabarà acumulant en una pila. I, què me'n dieu de The New York Times? Tan sols amb el paper de l'edició dominical ja en tens de sobres per a les lectures (i embolicar els entrepans) de tota la setmana.

No m'estranya doncs que amb tant de paper cuixé (i les tones de caixes de cartró made in Fresh Direct) n'hi hagi prou cada any per, ojo al dato, omplir l'Empire State Building de cap a peus.

4 comentaris:

 1. Impressionant. L'excès de paper i d'informació també el tenim per aquí.

  ResponElimina
 2. Deus tenir una bústia enorme, sobrecarregada... segur que no hi caben les coses que t'envien! D'altra banda, genial el cartell... la idea gràfica m'agrada.

  ResponElimina
 3. Sí, un cartell molt interessant. Ací passa el mateix. I no solament t'omplen la bústia sinó que camines pel carrer i a cada passa intenten donar-te un fullet publicitari (dic intenten perquè tinc per costum refusar-los).

  ResponElimina
 4. jaume,
  Quin desastre l'excés de paper. Jo em desespero sobretot amb l'excés de propaganda comercial que va directa a reciclatge.

  agnès,
  Les bústies d'aquí no són tant grosses, però sempre hi ha coses que t'envien que són més benvingudes que d'altres.

  novesflors,
  D'aquesta disciplina se'n diu eslàlom de repartidors de fulletons.

  ResponElimina