dimarts, 20 de maig del 2008

Seaplane

Seaplane

Els catalans posem pals a les coses; el xupa-xups i la fregona són els zenits absoluts d'aquesta inventiva palificadora de la nació. En altres casos, ens limitem a posar-los a les rodes o, fins i tot, en aquesta nació paral·lela que és Polònia, els candidats concorren a les eleccions punxats en un pal. Tot amb tot, el submarí és un invent català sense rodes i l'hidroavió, que és francès, té pals com a rodes.

8 comentaris:

  1. També fem pals per aprendre bona lletra. I els nostres pallers tenen pal. I alguns fins i tot volen ser el pal de paller del País (també anomenat Casa Gran). També tenim un poble meravellós que s'anomena Pals (però la seva etimologia va per un altre cantó). El millor de tot és que, a més de pals, tenim L'Estaca!

    ResponElimina
  2. I els ninots disfressats de futbolistes i muntats amb un pal, distribuïts en un etern 4-3-3 en un simulació de camp de futbol. Deia el Sapiens que l'inventor també era català.

    Tant català que no va voler que hi hagués cap àrbitre!

    ResponElimina
  3. El finançament de Catalunya és un pal...

    ResponElimina
  4. fins i tot posem pals als avions, mira sinño l'atalaya, l'avió del tibidabo...

    ResponElimina
  5. L'inventor del futbolí, com el Rubianes, era galaico-català i, en la negociació del finançament, com en totes les altres ens fotran uns quants pals.
    :-P

    ResponElimina
  6. Mentre no comencem el ball de bastons i regalimi la sang ho podem superar tot, com sempre. Som uns patidors.
    Salut

    ResponElimina
  7. I el pitjor de tot és quan ens posen pals a les rodes... no?

    ResponElimina
  8. Sovint som molt (massa) crítics amb nosaltres mateixos

    ResponElimina