dilluns, 29 de setembre del 2008

F E A R

NY Stock Exchange

228-205 i Wall Street s'ensorra. 228-205 i el Dow Jones perd 777 punts (un 7% en un dia). 228-205 en contra que set-cents mil milions de dòlars de la butxaca dels contribuents es destinin al rescat dels genets de l'economia de l'especulació, de l'economia basada en els deutes, els crèdits i l'estira més el braç que la màniga; set-cents mil milions de dòlars de la butxaca dels contribuents (d'un país amb un sistema educatiu públic en bancarrota i un sistema sanitari universal inexistent) per a rescatar el més ric que s'enfonsa en la seva cobdícia i que, malauradament, en aquesta caiguda lliure ens hi arrossega a tots. L'economia de la por. I les vaques grasses encara esperen l'herba que (tard o d'hora) els arribarà de les pastures verdes de la Casa Blanca i del Capitoli.

3 comentaris:

  1. ja m'ho va dir un taxista, s'apropava una època de recessió.... qui ho havia de dir, s'esperava però fins que no arriba.. no t'ho creus...

    ResponElimina
  2. Si tot aquest rembombori no condueix a la revisió del "sistema" de cap a peus, és que la humana és una espècie subdesenvolupada.

    ResponElimina
  3. I el taxista visionari era de Nova York?

    ResponElimina