dijous, 30 d’octubre del 2008

Cinc

Frightening prospect

Pinzellades de compte enrere per a les Eleccions de 2008.

Som a les portes de Halloween i entre boscos frondosos del nord de Long Island, en una mena de mansió pseudocolonial que ens serveix d'allotjament i que, fins a data d'avui, és la casa amb més habitacions on he estat mai. Aquesta època de l'any, el bosc té totes les coloracions imaginables, del verd al notincfulles. Les carreteres que el travessen són les típiques sense marges i amb doble línia mitgera contínua de color groc que surten a les pel·lícules; els pals de la llum en ressegueixen l'itinerari i no puc sinó imaginar-me'ls tots entravessats després d'una tempesta de gel.

És l'escenari perfecte per una seqüela d'un film barat de terror. Ara i adés, et trobes amb petits cartells electorals rectangulars en què només hi ha escrit el nom dels candidats. N'he vist un del tàndem McCain-Palin. En aquest racó de món les campanyes no són com les de casa; Nova York no està empastifada de cartells electorals, ni els grans rètols lluminosos de Times Square al servei de les maquinàries demòcrata i republicana. En l'apartat dels cartells, aquí els va el minimalisme. Enguany però, la Jenny i en Dean han modificat les regles del joc i se n'ha empescat aquest que veieu a la fotografia. La campanya és diu A Frightening Prospect i gasta una iconografia (a banda d'altres coses) que s'escau d'allò més amb la festa de Halloween.

2 comentaris:

  1. Hi ha aquells cartellets de cartró clavats als jardins de cada casa amb dos filferros? O això nomes passa a les eleccions locals? En relació amb el què deis al post de les xapes, sempre m'ha sorprès l'expressió pública de les simpaties polítiques de cadascú que fan els ianquis.

    ResponElimina