dijous, 9 d’octubre del 2008

Mercury River

Grey NY, 7

Aquesta és potser una de les darreres tardes de diumenge a l'State Park de Williamsburg, a Brooklyn. Ja refresca i s'hi pressent sensació de final de temporada. No hi ha ningú que estigui estirat a la gespa, ni tan sols assegut; deu ser que l'herba encara és molla del xàfec del matí. Tots som d'esquena a Brooklyn; aquí un grup de tres o quatre, allà una parella, més enllà d'altres; tots drets, contemplem com s'escola el darrer instant del dia; l'East River, que sembla un riu de mercuri, i el prodigi de la llum elèctrica, que vesteix Manhattan amb robes de nit exquisides.

7 comentaris:

  1. Joder, quines ganes de tornar a NY... (II)

    ResponElimina
  2. encara no entenc com han fet aquesta ciutat amb un clima tan inestable... com ho han fet per fer tant de gratacels...

    ResponElimina
  3. Uf, quants records...

    Salutacions.

    ResponElimina
  4. El lloc des d'on està presa la fotografia és un State Park que van obrir la primavera de l'any passat a la riba brooklyniana del riu de l'est, a Williamsburg. És un parc de dimensions considerables i que, quan fa bo, s'omple de la fauna característica del nord del barri (i.e. hipsters). Al solar del costat no hi paren de construir i ja han tapat aquesta vista espectacular, que la reservaran per als quatre privilegiats que es puguin permetre els apartaments de luxe que hi fan.

    ResponElimina