dimarts, 28 d’octubre del 2008

Set

Moose for Obama

Pinzellades de compte enrere per a les Eleccions de 2008.

D'avui en vuit, a aquestes hores, sabrem quin dels dos senadors (el d'Illinois o el d'Arizona) serà el nou president dels Estats Units (i líder del free world, com en diuen per aquestes contrades). Això, si la cosa al final no va pel canto d'un duro, i no passa com ara fa vuit anys, que van estar més d'un mes recomptant paperetes mal perforades, fins que la Cort Suprema va proclamar Bush president. Ai las!

Hi ha estats que fa dies que voten; a algunes universitats (com a la de Columbia a Nova York), dimarts que ve, els donaran festa als alumnes perquè puguin anar a votar. A Union Square, hi ha qui escura els últims dies de la venda de xapes i samarretes amb referències a la campanya; com aquestes de la foto, que són una clara al·lusió a les arts caçadores de la candidata republicana a la vicepresidència. D'altres, però, han estat més espavilats, i ja fa temps que van empescar-se tota una línia de marxandatge amb una data de caducitat més enllà de l'election day. La data és el 20 de gener de 2009; és a dir, el darrer dia de Bush a l'ala dreta.

8 comentaris:

  1. És increïble que, en realitat, el "compte enrere" estigui durant... un any? El món sencer ha tingut els ulls posats en els dos candidats durant... tot un llarg any! Digue'ls tontos, als nordamericans.

    ResponElimina
  2. I el músic de carrer que no falti!
    Ai mare quan arribi el fred intens...

    ResponElimina
  3. Off topic: Eh Miq! Està nevant a l'Anoia! Què et sembla? fent la compe a NY! hihihihihii!!!

    ResponElimina
  4. Ahir va nevar als aeroports de Newark i JFK, i en molts punts de New Jersey. Des dels anys setanta que no nevava a l'octubre.
    :)

    ResponElimina
  5. He llegit a la premsa d'aquí que Obama compta amb cinc mil advocats per controlar l'escrutini. No sembla que la confiança en el sistema sigui molt gran.

    ResponElimina
  6. Nevant i plovent, aquí des de 1916 que no nevava a l'octubre...mentre esperem el primer president nordamericà negre...i esperem no quedar decebuts...salut Miq

    ResponElimina
  7. jaume,
    Potser és que el que hi ha en joc sí que ho és de molt gran.
    :)

    trina,
    serà això el preludi d'un hivern molt fred?

    ResponElimina
  8. La crisi ho refreda tot. Fins i tot el clima.

    ResponElimina