dissabte, 21 de febrer del 2009

És un dissabte relativament fred de finals de febrer.

És un dissabte relativament fred de finals de febrer. A darrera hora de la tarda, faig una parada a Other Music per remenar entre les “novetats” de la secció de segones mans d'aquesta botiga de discos minúscula, que encara sobreviu a l'embranzida dels temps digitals, des de la vorera del davant d'on hi havia hagut la megastore de l'imperi Tower Records, al tram del carrer quatre entre Broadway i Lafayette. Així doncs, David es va cruspir Goliat, i van ser feliços i van menjar anissos*.


*Per celebrar-ho, jo m'hi he firat Riot on an empty street de Kings of Convenience, Nashville de Josh Rouse, Oh! Mighty Engine de Neil Halstead i l'EP Between de Vetiver. Tots quatre, a cau d'orella.

6 comentaris:

  1. Miq,
    quin canvi de look!...on són les sabates de taló?...no sé quan ho has fet..deixo passar uns dies sense visitar la llumenera i mira ;-))..no passa res, el contingut és el de sempre, excel·lent...uff ;-)

    ResponElimina
  2. Les sabates hi són, però diluïdes en una capçalera rotatòria amb altres imatges. Change has come to La Llumenera ;-)

    ResponElimina
  3. Esperem que "Other Music" resisteixi eternament. És una de les millors botigues de discos que hi ha al món.

    Un lloc on encara et pots deixar aconsellar musicalment pels seus dependents. Noah Lennox, o Panda Bear i membre dels Animal Collective, hi va treballar durant un temps.

    ResponElimina
  4. Hòsties, jo també he trobar a faltar la potència de la foto de les sabates aquelles. Continua sent una foto magnífica!

    ResponElimina
  5. Hi són, hi són. L'únic és que haureu de clicar unes quantes vegades (per exemple prement F5) fins que la foto de les sabates aparegui, si és que no teniu sort i surt en primer lloc. De moment hi ha 9 imatges diferents que formen part de la capçalera, una de les quals continuen sent les sabates de Marilyn Minter.

    ResponElimina
  6. M'agrada com t'ha quedat de colors i tot això. O sigui que fa fred... Quin gust igualment! Quin gust conèixer tan bé la ciutat...

    ResponElimina