dimecres, 4 de febrer del 2009

No Pants! Subway Ride 2009

El passat 10 de gener, amb temperatures màximes sota zero i neu a la superfície, més d'un miler de participants ben soferts, convocats per Improv Everywhere, van treure's els pantalons un cop més i van passejar-se pel metro de Nova York en el "ja tradicional" Annual No Pants! Subway Ride. A Nova York, d'on és originari el grup, és el vuitè any consecutiu que l'organitzen, i hi han protagonitzat altres accions visuals espectaculars com ara Frozen New York a Grand Central Station.

6 comentaris:

  1. A veure si ho entenc: tu ets un d'aquests que surt al vídeo en calçotets?

    ResponElimina
  2. Si així fos, suposo que el comptador de visites del bloc fa hores que treuria fum. Malauradament, del muntatge final van descartar-ne les imatges on sortia aquest cronista en calça curta :)

    ResponElimina
  3. Ostres, no ho havia llegit/vist mai! Francament, no sé si dir que és original o una xorrada, però... reconec que he somrigut, hehe... Sobretot per les cares dels orientals voyeurs :-)

    Salut.

    ResponElimina
  4. Tu t'hi vas atrevir? Això que fan aquests és una collonada com una casa, és a dir, art del més fi.

    ResponElimina
  5. Acabo de llegir a Vilaweb que aquestes llumeneres d'Improv Everywhere faran una acció sorpresa avui a les sis de la tarda a la cruïlla del Portal de l'Àngel i Fontanella de Barcelona.

    ResponElimina
  6. Sí, jo també ho he llegit; conjuntament amb el col·lectiu Enmedio i dins del cicle The Influencers del CCCB.

    A veure en què consisteix? I en una cruïlla tan transitada, especialment un dissabte a la tarda.

    ResponElimina