dimecres, 18 de març del 2009

Ballroom

Fa temps que visc en aquesta ciutat i encara no sé com s'ho fan els novaiorquesos per saber quan comença de debò un concert. En els primers compassos dels teloners, la sala o el teatre són ben buits. No cal dir que, de manera molt probable, no han començat puntuals: la puntualitat no és un dels forts dels novaiorquesos. I quan s'acosta el torn de l'artista principal, la sala s'omple de public, de cop i volta i com per art de màgia. I ho saben, ho duen escrit en una mena de rellotge intern, tot i que l'hora real del concert no figura enlloc.

Eef Barzelay, 6

4 comentaris:

  1. A mi em passava el mateix! És increïble però ho saben. Jo sempre arribava massa aviat (menys un dia que vaig decidir que podia apurar una mica més i em vaig perdre la priemra cançó...).

    ResponElimina
  2. Així que els novaiorquesos es comporten com les formigues. :)

    ResponElimina
  3. jetuva
    Si "l'hora real del concert no figura enlloc" i tothom hi arriba... puntual, deu ser perquè un determinat tipus de concert, a Nova York, sempre comença a la mateixa hora. Si no, no s'explica la coincidència. El problema és com s'ho fan els turistes per arribar a temps...

    ResponElimina
  4. ...la resta anem ben venuts, sempre arribem abans d'hora i, molts cops, ens hem d'empassar uns teloners de qualitat dubtosa.
    :)

    ResponElimina