dilluns, 27 d’abril del 2009

Moby @ ISSUE Project Room

Segons l'actor Steve Buscemi “It’s rare to find spaces that are totally committed to the artist… it reminds us of the great performance spaces that we loved when we were doing performance work and experimental theater in the 80’s in the East Village. To have it here in Brooklyn, where we live with our family is a godsend.”

Noms com els de Paul Auster, Jim Jarmusch, Jonathan Lethem, John Lurie, Moby, Julian Schnabel o John Turturro formen part del consell assessor artístic d'aquest projecte que funciona des de fa 6 anys a Brooklyn: un espai de creació alternativa que rep el nom d'ISSUE Project Room i que opera des de l'edifici de l'Old American Can Factory, al 232 del carrer 3 a la cantonada amb l'avinguda 3; i ben aviat des del 110 del carrer de Livingston a Downtown Brookyn, a l'edifici d'un antic teatre catalogat d'interès històric i arquitectònic, que l'ajuntament els ha cedit durant 20 anys, i per a la remodelació del qual han d'aconseguir més de mig milió de dòlars.

Amb l'objectiu d'aconseguir els fons necessaris per a dur a terme aquest nou projecte d'ISSUE Project Room, divendres el músic Moby va fer una sessió de música electrònica ambiental en un esdeveniment que tenia dues parts: la primera reservada per als mecenes que hi contribuïen amb aportacions, i la segona, la sessió en sí, oberta als centenar curt de persones que n'havíem comprada l'entrada.

IPR Presents MobyIPR Presents Moby, 2

5 comentaris:

  1. quina sort que tens... no ho saps prou!!!

    ResponElimina
  2. Una ciutat com Nova York plena de possibilitats...Què bé!

    ResponElimina
  3. Ni m'havia enterat... pero bruk esta un poc lluny per a eixir per la nit...

    ResponElimina
  4. …des del Bronx si que queda força lluny. Tot i que val molt la pena fer-hi un volt a qualsevol hora del dia.

    I de la sort i les possibilitats en tenen la culpa els amics que t'envien correus i t'avisen d'esdeveniments com aquest. Gràcies!

    :)

    ResponElimina