dilluns, 6 d’abril del 2009

Service Changes

Cada cap de setmana, la xarxa de metro de Nova York es transforma a causa de les obres de manteniment que hi ha en diversos trams de via; els trens circulen per allà on normalment no els correspon i acabes fent malabarismes per arribar a destí amb la combinació menys dolorosa de totes les possibles. A les estacions, a fora al carrer, enganxats als torns d'entrada, a les andanes i a dins dels vagons, hi trobes una infinitat de cartells i d'avisos (que també es repeteixen per megafonia) per tal que tothom s'assabenti dels canvis de trajecte sabatins i dominicals. I, per si tot això encara fos poc, també n'imprimeixen en altres llengües, a banda de l'anglès, com aquest de l'estació de Canal St a Chinatown.

Chinese

5 comentaris:

  1. A Barcelona passa igual però les obres són les mateixes durant mesos i mesos i mesos...
    Fa poc he vist que a part d'escriure rètols en anglès i en algun altre idioma occidental, per primera vegada també ho han fet en àrab.

    ResponElimina
  2. L'altre dia, abans d'anar cap a PR, vaig fer la mateixa foto jejeajajaja

    ResponElimina
  3. Violette,
    …i ho haurien de fer també en amazig, que és una de les llengües majoritàries entre les persones que vénen a Catalunya provinents del Magreb.

    BigEyes,
    Què bo! Quina coincidència.

    ResponElimina
  4. Això quan els cartells son impresos, perquè jo me'ls vaig trobar escrits a ma i volant per terra perquè la cinta adhesiva no admet porqueria!!!

    ResponElimina
  5. Jo sempre dic que l'únic lloc on no em perdo és al metro. No sé si aquí tindria tanta sort...

    ResponElimina