diumenge, 28 de juny del 2009

El Maiquelyason

Arreu on vagis hi sents la seva música. Des d'un cotxe que s'atura davant de casa, finestres abaixades, altaveus que retrunyen, i una mà enguantada de blanc que es repenja al marc de la finestra del conductor, fins a la terrassa del restaurant on fas el brunch de dissabte, la música del qual es barreja amb la de la botiga que hi ha a l'altra banda del carrer, en una fusió impossible de dues etapes diferents de la carrera musical del rei del pop.

En el primer dels casos, arrencaries a ballar amb un moonwalk allà a la vorera, encara amb les claus de casa a la mà, si no fos perquè el semàfor s'ha posat en verd i el cotxe d'on sortia la música ja fa estona que ha girat per la cantonada. En el segon, acabes amb el cap com un timbal de tanta barreja, i penses que la del Jackson potser no és la música més idònia per a l'hora de dinar.

Finalment, aquesta tarda al parc, referències al petit dels five, tant des de l'escenari del SummerStage com des del públic, on un parell de marrecs arrossegaven per terra unes samarretes immenses de dimensions de pijama amb l'efígie del cantant.

PollockPollock

8 comentaris:

  1. En tindrem per dies em sembla... I tu encara més!

    ResponElimina
  2. El més sorprenent de la mort de MJ és l'anunci d'un funeral a la carta, és a dir que pensen fer funerals a diverses ciutats perquè tothom hi pugui assistir. Això no ha passat mai, ni amb caps d'estat totalitaris

    ResponElimina
  3. QUIN ROLLO¡,FA ANYS I PANYS QUE AQUEST "POBRET H
    OMENET"ES MORT.
    JUGANT AMB BCN

    ResponElimina
  4. Mirant el YouTube em pregunto si va ser ell qui va posar de moda els mitjons blancs i els pantalons sobre el turmell.

    El Maiquelyason marcant tendències... a ritme de "moonwalk".

    ResponElimina
  5. Sí que en tindrem per dies. La indústria ja té aquestes coses. I MJ no deixa de ser una de les icones pop per excel·lència.

    Funeral a la carta? I el que encara ens resta per veure!

    Els mitjons blancs i els pantalos sobre el turmell estàn de moda? Què m'he perdut?

    ResponElimina
  6. Temps al temps... tot torna... diuen.

    ResponElimina
  7. Miq, ¿la pintura és de Pollock?

    ResponElimina
  8. Sí, és un dels “Jackson” Pollock que hi ha al MoMA.
    :)

    ResponElimina