dimecres, 19 d’agost del 2009

3 imatges

Imatge primera de la canícula novaiorquesa: els aparells d'aire condicionat, que sobresurten de les finestres, repixen i ruixen els pobres vianants que hi passen dessota.

Imatge segona de la canícula novaiorquesa
(o la xicalla que xipolla en un bassiot): uns nanos de barri (de Harlem), dels que encara juguen al carrer, xipollegen als bassals que es formen amb l'aigua que surt d'una boca de reg —un hidrant, dels que usen els bombers per apagar incendis—, que alguna ànima caritativa ha obert de manera il·legal. (Aquí, i aquí).

Imatge tercera de la canícula novaiorquesa
: la benedicció dels tes amb gel (i sense sucre) que pots trobar arreu, i les parades de llimonada fresca i casolana que alguns marrecs col·loquen al carrer, davant de casa seva, i que semblen sortides d'una tira còmica de Charles M. Schulz.

Lemon Aid

3 comentaris:

  1. Genial!! aquest cap de setmana penso comprar-ne!!!

    ResponElimina
  2. Que bonica l'expressió que fas servir: "xicalla que xipolla en un bassiot"! Et felicito pel blog. Et llegeixo molt sovint i m'agrada molt com ho fas. Et tinc afegit a la barra dreta (on apareixen els teus nous apunts) d'algun dels meus blogs. Avui faré una noteta elogiosa sobre el sintagma aquest. Preciós!

    ResponElimina