dissabte, 14 de novembre del 2009

Oriol Malet

Entre els lectors d'aquest blog, tinc l'honor de poder-hi comptar el gran il·lustrador Oriol Malet; un altre enamorat de Nova York, que treballa habitualment per a les revistes Time Out Barcelona i Benzina, i el diari La Vanguardia; il·lustra llibres, i ha dissenyat, entre d'altres, les portades dels discos Shaman de Triphasic, Mística Domèstica de Roger Mas, i Sol y Sombra de El Chico con la Espina en el Costado. Us recomano d'allò més que feu una volta per la seva pàgina web per tal de copsar tota la creativitat d'aquest magnífic il·lustrador.

Des d'avui, gràcies a l'amabilitat de l'Oriol, una de les capçaleres d'aquest blog és una il·lustració seva de la silueta urbana de Manhattan. Moltes gràcies, amic!

llumenera13

8 comentaris:

  1. Excel·lent il·lustrador. I felicitats per la nova capçalera, és magnífica.

    ResponElimina
  2. Magnífica capçalera i magnífica il·lustrador. Tot i que no el conec personalment de res.
    A veure si els senyors del New Yorker el fitxen i un dia el descobrim a la portada.

    ResponElimina
  3. Carai!!! AIxò és promo de la bona!

    ResponElimina
  4. ...són les coses del ciberespai. Va ser gràcies al teu blog que vaig descobrir l'obra d'Oriol Malet, i des d'aleshores, via internet, he anat, de tant en tant, seguint-lo. Les il·lustracions de "Sol y sombra", o les del Time Out,per posar un parell d'exemples, les trobo extraordinàries, i connectades amb una certa estètica propera al que algú, en poesia, ha anomenat "realisme fantàstic". Il·lustracions amb un esperit que qualificaria afí al "Cant de la devastació"... Gràcies a tu Miquel, i enhorabona per a l'Oriol Malet.

    ResponElimina
  5. Doncs gràcies Miq per donar-nos a conèixer l'Oriol. Oriol gràcies per compartir, gràcies al teu blog, la teva obra.

    ResponElimina
  6. Val la pena aprofitar aquestes portes i finestres que tenim obertes a la xarxa per exposar-hi, parlar i difondre l'obra d'artistes com l'Oriol Malet.

    També és gràcies a aquesta xarxa que les distàncies es fan més petites i que descobrim la feina de creadors que, d'altra manera, seria difícil de conèixer.

    La resta, l'heu dita vosaltres millor amb els vostres comentaris… i, en especial, les paraules del professor i poeta, Francesc Josep Vélez, del qual us en recomano l'obra poètica i el seu blog La mirada de Tirèsies.

    ResponElimina
  7. Moltes gràcies a tothom, és ben curiós com l'espai "virtual" pot arribar a ser tant càlid i humà.
    Em sento molt identificat el que en Francesc ha dit, ni jo mateix hagués trobat les paraules adequades.
    Moltíssimes gràcies.

    ResponElimina
  8. He sentit il·lustrador amic? :-)

    ResponElimina