divendres, 11 de desembre del 2009

21 Fahrenheit

La mà al vidre em diu que ha arribat l'hivern de debò. Un cop d'ull al termòmetre ho confirma i hi posa una xifra: sis graus sota zero. Miro la temperatura de Barcelona en aquests moments (allà són les tres de la tarda; aquí, les nou del matí) i hi ha vint-i-tres graus de diferència entre les dues ciutats.

El cel blau és premonitori d'un vent glaçat d'aquells que t'esquincen la pell. Em posaré l'escafandre per sortir al carrer.

NYC Sky (3)

8 comentaris:

  1. No, no són aquests els moments en que t'envejaria l'estança a NY. Potser tenen més qualitat dramàtica, però a mi deixa'm les mitges tintes barcelonines.

    ResponElimina
  2. Qualitat dramàtica en tenen molta… fets un farcell, engavanyats, intentant esquivar el vent, i amb el nas ple de mocs… poètica pura :)

    ResponElimina
  3. Els teu escrit m'ha fet reviure els meus dos hiverns a Ithaca, a la regió dels "finger lakes". Cada dia me n'anava al laboratori a peu. Les 7 del matí, encara fosc, els carrers deserts. Jo era un farcell de roba que deixava la primera empremta sobre la neu verga. Sona poètic.... però no ho enyoro!!!!!. Doneu-me els hivers de Barcelona!!!!

    ResponElimina
  4. A Durham, NC, avui al matí estem a -5C... Ahir no vam pujar dels 2C!... Molt fred per aquestes latituds... per sort seré a Barcelona de nou...

    jordi

    ResponElimina
  5. Adore eixe temps. I adore NY amb eixe temps. Em puc canviar per tu? jaja.

    ResponElimina
  6. A Alacant, entre 8 i 20 graus, aproximadament. Quines diferències entre uns llocs i d'altres, i com ens adaptem al lloc on vivim, oi?
    Amb aquestes temperatures potser qualsevol dia ens mostres una foto de NY amb bufanda...

    ResponElimina
  7. gemma,
    A Ithaca sí que hi fa fred i hi neva de debò, en comparació amb Nova York. No m'estranya gens que no enyoris aquelles passejades matutines hivernals cap al laboratori.

    jordi,
    Déu n'hi do a NC! Aquí també comptem els dies que falten per emigrar cap a l'hivern mediterrani.

    Toni,
    NY és especial a l'hivern. A mi també m'agrada, sobretot quan hi neva…

    novesflors,
    Sí que és curiós com ens hi adaptem! Ara a l'hivern els dies que fa 5 graus, ja et sembla que fa bona temperatura!

    ResponElimina
  8. Em va encantar veure nevar i viure-ho, és ben cert, però quin fred! :P

    ResponElimina