dimecres, 9 de desembre del 2009

Brooklyn Bridge at night

Quan et pregunten “què em recomanaries de Nova York?” i no et tremolen les cames davant de la infinitat de possibilitats que s'obren amb aquesta qüestió (interiorment sí que penses “per on començo?”), pots anar sobre segur suggerint a l'interlocutor l'opció de creuar el pont de Brooklyn caminant.

Potser la sensació, en l'actualitat, no serà la mateixa que van experimentar els dos primers catalans que van creuar-lo l'estiu de 1877, cinc anys abans que fos inaugurat, segons documents de l'època (aquí i aquí); però de ben segur que la recomanació tindrà garantit l'èxit. Especialment, si l'excursió és al capvespre, acompanyats de la posta i dels llums dels edificis de downtown Manhattan que es comencen a encendre.

Sunset, 2

8 comentaris:

  1. Fa molta patxoca sí, i està garantit l'èxit de la recomanació (acabant la passejada a les Brooklyn Hights, o sopant al River Café)

    ResponElimina
  2. Jo no vaig arribar a creuar el pont passejant (és una de les coses pendents), però si que vaig contemplar Manhattan de nit al costat del River Café (no a dins, desgraciàdament) i és una vista preciosa...

    ResponElimina
  3. aquest blog és perillós: fa un any que visc mort de ganes de fer un bcn - ny com una casa de pagès i és culpa teva!

    ResponElimina
  4. segur que ha de ser una experiència. Aquí preferim crear els ponts com el de la Constitució

    ResponElimina
  5. per erro he escrit "crear" enlloc de "creuar", però també queda bé

    ResponElimina
  6. De nit i al costat del River Cafe, hi ha una vista fantàstica.

    ResponElimina
  7. A mi ja m'ho havien recomanat, però amb la nevada em va quedar pendent... :-( És evident que hi haig de tornar!

    Em fa gràcia l'Albert Lloreta, l'any passat em sembla que hi vaig acabar anant per culpa teva! (I mai t'ho agrairé prou... hehe)

    ResponElimina
  8. Com en Cesc, jo també recomano la passejada pel barri de Brooklyn Heights; al River Cafe, encara no hi he anat… no en puc dir res. Pel que fa a les dues ribes, el parc que hi ha entre els ponts de Brooklyn i el de Manhattan, a la banda de Brooklyn és molt recomanable; i la pota Manhattiana també, tot i que el waterfront està menys arreglat.

    M'agrada que a partir d'aquest blog algú s'acabi de decidir per fer una visita a NY :)

    ResponElimina