diumenge, 6 de desembre del 2009

‘Neva’ York

Els quatre flocs que van caure durant un parell d'hores dissabte a la tarda, em van fer quedar bé. Dies enrere havia afirmat que a Nova York sempre hi neva la primera setmana de desembre; i ho vaig dir, com faig sovint, contundent i sense pensar-m'ho gaire, basant l'afirmació únicament en l'experiència acumulada dels darrers tres hiverns. Quatre flocs, que em van salvar del ridícul més estrepitós. Bocamoll.

Bench
La foto és del 2 de desembre de fa dos anys.

7 comentaris:

 1. Per la meva part, puc confirmar-te que fa quatre anys també hi va nevar.
  De fet, em vaig congelar tot passejant per un Central Park completament nevat.

  ResponElimina
 2. M'ha agradat el títol ;) Voldria veure NY en època de Nadal, però hi deu fer un fred :S

  ResponElimina
 3. Com a bon mediterrani m'agraden les teves fotografies de la neu a Nova York. M'agraden molt els paissatges urbans nevats, en fotografia.

  ResponElimina
 4. joan, 4 de 4 doncs :)

  Marta M.Q., sí, molt fred… però a NY l'hivern li escau.

  Oriol Malet, gràcies!

  Jaume, a NY te'n fas un fart de paisatges urbans nevats. A mi també m'agraden. Tot i la fama, però, només hi neva de debò un parell o tres de cops cada hivern. Almenys aquests darrers anys, ha estat així.

  ResponElimina
 5. Se'm fa estrany, que neve tan promte. De petita jo també convivia amb la neu a l'hivern de tant en tant però ara neva menys i cada vegada amb menys intensitat.

  ResponElimina
 6. Jo també recordo alguns hiverns molt freds i amb força neu de la meva infantesa a Barcelona.

  ResponElimina