divendres, 10 de novembre del 2006

Vents d'entesa, vents de canvi

El cap de setmana ja és aquí. Després d'una setmana sencera ben carregada de novetats polítiques, tant als Estats Units com a Catalunya.
A casa nostra: la creació d'un Govern nou d'Entesa, que obre la porta a quatre anys de possibilitats i d'il·lusió en matèria social, educativa, territorial i nacional, per a construir un país més just i més com el volem. Les esquerres s'han tornat a posar d'acord i ara s'ha de deixar pencar als responsables del govern, no jutjar-los avant la lettre amb arguments de pataleta i permetre que les coses funcionin de manera tranquil·la i sense entrebancs. Serà difícil.
Als Estats Units: la victòria dels Demòcrates a les dues cambres, el Senat i el Congrés, aquest darrer presidit per primer cop a la història per una dona, la dimissió del pare de la darrera guerra, els candidats evolucionistes que han guanyat en alguns estats i mesures a favor de l'experimentació amb cèl·lules mare embrionàries. No són els The Times They Are A-Changing, que cantava Dylan, però per algun lloc es comença. Els companys americans feien bots d'alegria i ben apunt van ser d'obrir el xampany.
Més enllà de la política, la setmana ha estat ben carregada de feina, amb un concert de Death Cab For Cutie al bell mig, i un soparet al Sea de Williamsburg. Una excursió a darrera hora de la tarda, a Brooklyn, a una zona de magatzems a l'estil del Poble Nou, però més desangelada, per tal de recollir uns paquets que havia comprat per internet i que m'havien intentat dur a casa infructuosament entre setmana. Encara sense càmera per a documentar tots aquests moviments. Però ben aviat amb internet a casa per a poder escriure'ls i descriure'ls amb luxe de detalls i actualitzar La Llumenera més sovint.
Bon cap de setmana!

2 comentaris:

  1. ja ho veuen Miq! Doncs sí, soc amic de la Irenkilla! De fet, tenim la mateixa becaaa!!!

    ResponElimina
  2. Eoooooo!!!!
    Miquelet!!!!
    Estas desaparegut!!!!!!
    On ets??

    ResponElimina