diumenge, 21 de gener del 2007

Roig, groc, blau

Paraules com a eines de comunicació i com a objectes tangibles prenen forma a la instal·lació Out of Words, la segona de la sèrie Notations d'art contemporani comissariada per Carlos Basualdo que es pot veure fins al 29 d'abril al Philadelphia Museum of Art. Obres de Georges Adéagbo, Bruce Nauman i Joseph Kosuth, que posen de manifest el poder artístic del llenguatge i que fan que l'espectador es replantegi els límits existents entre la comunicació verbal i la visual.


Joseph Kosuth - Three Adjectives (red, yellow, blue)
Homenatge a Piet Mondrian, en què Kosuth mostra els colors primaris que formen part de les composicions geomètriques de l'artista holandès.

3 comentaris:

  1. T'envio una mostra d'aquesta línea de traball de d'una artista catalana que ,com tu, viu a Nova York. Segurs que us creuareu si no us heu ja creuat.
    Salutacions d'una asidua lectora
    http://www.esterpartegas.com/tmit/tmit.htm

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies, lectora asidua. Li donaré un cop d'ull amb calma a la pàgina de l'Ester Partegàs. M'agrada això de "les coses més importants no són coses" i com queden els accents en la versió catalana del neó. Espero creuar-me-la algun dia per NY per a poder-li comentar en persona.

    ResponElimina