dimecres, 28 de març del 2007

Sofre

escates

Denunciem la manca absoluta de joventut dels nostres joves
Manifest Groc

Avui quan he sortit de casa, he hagut de travessar una lona blava per tocar carrer. A l'altra banda, uns manobres mexicans escataven la façana de la brownstone. Al vespre, lona i paletes ja no hi eren. Del peix, n'han deixat sols la raspa. Al portal se li veuen les entranyes: les pedres marrons, pròpiament.

Llegeixo blocs que repassen un jorn més a Nova York. En Xavi, que baixa als inferns i es deixa temptar amb caramels de colors per un banyeta que duu motxil·la. En Guillem, o el pacte que ha de signar amb un Pere Botero qualsevol a les catacumbes del Metropolità: tot un decàleg per a guanyar-se el cel, encara que sigui a les vuit i vint-i-tres. I l'Andy, i els new yorkers de més de trenta-cinc anys forever youngish: baby boomers que —aquests si— han signat un pacte amb el diable per a poder continuar escoltant els New Pornographers al seu iPod, s'habiller al Urban Outfitters i prendre copes fins a les quatre de la matinada.

I jo, que duc roba del Brooklyn i del Urban, i que des que porto aquesta xapa a la solapa, a la feina em diuen hipster.
Ja em surt cua.

5 comentaris:

  1. jejejeejej... ascolta! que vol dir "hipster"?

    ResponElimina
  2. hipster 1 |ˈhipstər| noun informal
    a person who follows the latest trends and fashions.

    ResponElimina
  3. al despatx em sobrebvola el manifest d'una exposició feta al carrer del carme fa dos anys.ser xaper és el que té, malnoms!

    ResponElimina
  4. de què era l'expo? la del cartell, la del carrer del carme, la de fa dos anys...

    ResponElimina