dijous, 5 d’abril del 2007

Logotip

Posta i skyline

Els capvespres a Brooklyn són de tonalitats carabasses. Ho afirmo amb la rotunditat insolent de qui al sarró hi duu la insígnia que captura una d'aquestes hores baixes ataronjades, amb dipòsit d'aigua a l'horitzó.

Els darrers dies han estat dies de pluja, fred i vent. La primavera s'obre pas, com pot, entre els últims flocs de neu. En un escenari canviant, en què el dia es lleva amb una boira que embolcalla els darrers pisos dels edificis més alts de l'illa, el vent torna a arrencar-te de soca-rel a qualsevol cantonada, i el crepuscle vespertí es tenyeix de colors impossibles. Des de Brooklyn, Manhattan s'amaga rere una pàtina densa de calitja urbana. El sol de la tarda t'encega i, a la distància, l'illa dels mil turons és l'infern.

8 comentaris:

 1. Fa temps que em pregunto si algun dia seré capaç de fer fotos com les vostres. la resposta és clara. Es necessita un curset de fotografia digital per idiotes!!! A canvi... unes lliçonetes de parxís????

  ResponElimina
 2. ¿Curset de fotografia a canvi de reciclatge en la praxi del parxís per part d'una pro com tu?

  Sounds good to me! ;-)

  --
  Crec que jo necessito més les teves lliçonetes, però. La partida a ca na marta i en defak va ser lamentable!

  ResponElimina
 3. Lamentable? Potser sí, pero tú no has vist les meves fotos...

  ResponElimina
 4. Cada vespre gaudeixo d'unes vistes des del meu sofa del Bronx, que em fan recordar aquest logotip. Qui ho diria que tenim Manhattan tant aprop... ;-)

  ResponElimina
 5. gemma,
  dubto que les teves fotos siguin com aquella partida de parxís. Si aconseguissis velar les fotos d'una digital... i ni així encara.

  ester,
  Manhattan pot ser molt lluny fins i tot pels que, com jo, hi vivim.

  ResponElimina
 6. Si Brooklyn ofereix aquestes vistes crec que no enyoraré Manhattan... Ara que em mudo a Brooklyn tindré oportunitat de comprovar-ho...
  Com va la Llumanera?? Any news? Ara estic liada amb mudances i excursions a l'Ikea però a veure si fem un coffee.
  Salut!

  ResponElimina
 7. On de Brooklyn? Park Slope? Williamsburg? Greenpoint? Flatbush?

  La Llumanera va arribar sencera del seu viatge transatlàntic. És un tresor!

  Sort amb la mudança i amb els suecs! Si necessites un cop de mà...

  I el cafè, quan vulguis.

  ResponElimina
 8. Només t'ha faltat dir Carroll Gardens! És allà on anem a viure.. I la mudança bé, un parell de russos amb furgoneta es van encarregar de tot. "Amics teus?", em preguntà la landlord... "Home, durant dues hores i per 150 dòlars, em fan d'amics, xòfers..."
  Ei, jo vull veure la Llumanera!!
  bon cap de setmana.

  ResponElimina