dimecres, 25 d’abril del 2007

Tanca la porta que tinc Freud!

Storefront (4)

Storefront for Art and Architecture és una entitat sense afany de lucre fundada el 1982 que promou la innovació en el món de l'art, l'arquitectura i el disseny; amb un programa d'exposicions que cerca el diàleg i la col·laboració transfronterera, ideològica i multi-disciplinar. L'any 1993, l'artista Vito Acconci i l'arquitecte Steven Holl van reformar la façana de la galeria i la van convertir en un espai accessible des del carrer, gràcies a un seguit de panells verticals i horitzontals que pivoten i poden obrir-se en diversos angles. Storefront és doncs una multiplicitat de façanes diferents, de portes mòbils i obertes a l'art.

9 comentaris:

  1. Quina mania amb els búnquers... ;)

    ResponElimina
  2. Kenmare St
    a Little Italy.

    Aquí hi tens l'adreça completa.

    ResponElimina
  3. a mi aquesta mena de mecanismes m'espanten i si s'esgavella?

    *e*

    ResponElimina
  4. el mecanisme funciona. funciona tan bé que de vegades quan hi "entres" no t'adones que hi has entrat...el mecanisme crea un espai entre el fora i el dins, tot depèn de com es girin les mampares.

    que bé que el veiéssiu així. l'ester quasi es mor de riure, quan hi vam anar i estava tancat...

    laura_c

    ResponElimina
  5. penso que el mecanisme no és elèctric, que funciona per força bruta humana i, en aquest cas, és inofensiu: suposo que la qüestió és fixar-se si passa algú pel carrer en el moment d'obrir la paradeta.

    Com diu la cançó, "tots els mecanismes, tots els mecanismes..."

    ResponElimina
  6. (no hi ha hagut divendres de llumenera??)

    ResponElimina