dimarts, 15 de maig del 2007

Anagrama?

Ain't Wet

M'agrada esperar la mitjanit per escriure. Quan sols falten segons perquè toquin les dotze. Falco la taula amb un mapa plegable, i de butxaca, del subway —així no trontolla quan teclejo— i comença l'espectacle. A aquestes hores, el neguit de la ciutat baixa d'intensitat almenys al meu carrer, almenys en aquest racó de l'Upper East —tot just una treva breu de quatre o cinc hores— i les idees són més clares que mai. Hi poso música. Sonen Fountains of Wayne, que al prestatge virtual reposen entre The Flaming Lips i François Breut. I penso que m'agrada l'apòstrof adhesiu de la imatge d'avui. Arrugo el full (és un dir) i obro el llibre per la pàgina quaranta-nou: més val aprendre'n! em dic.

--
Massa bo per ser veritat: Anagrama (2)?

3 comentaris:

 1. A casa meva, Fountains of Wayne reposen físicament entre Feist i Franz Ferdinand. Virtualment, entre Fionna Apple i Four Tet.

  ResponElimina
 2. Feist...
  ...tu si que en saps!

  Estic enganxat al darrer, The Reminder.

  ResponElimina
 3. Sí, jo encara no el tinc però em fa ràbia no tenir-lo original. Quan el meu pressupost destinat a cd's es recuperi...

  Has vist el vídeo de 1234? L'he de posar al blog i mai me'n recordo.

  ResponElimina