divendres, 1 de juny del 2007

Ellipse IV & Intersection II


MoMA.org | Richard Serra Sculpture: Forty Years

3 comentaris:

 1. Al Dia:Beacon tenen unes quantes d'aquestes macro-escultures de ferro de Richard Serra, pero les tenen totes DINS d'una sala del museu, com encaixades en una habitacio, gairebe tocant-se entre elles. La meua pregunta es com punyetes han aconseguit col.locar aquestes enormes escultures (de 500 tones!) dins de la sala??? Van posar-les i despres van fer el museu?? perque allo no entra per la porta...

  Tambe em pregunte si per fin van trobar la famosa escultura de Serra que el museu Reina Sofia va "perdre" fa uns anys quan la tenia emmagatzemada en un solar del Ministeri durant mes d'una decada i quan van anar a buscar-la per posar-la al museu, resulta que ja no existia (les males llengues diuen que uns manguis se la van endur per vendre com a chatarra). I encara no ha aparegut...

  ResponElimina
 2. Jo en vaig veure la instal·lació permanent que hi ha al Guggenheim Museum de Bilbao: The Matter of Time, i em va entusiasmar. Tinc moltes ganes de veure l'exposició al MoMA. Sembla que ocupa el top floor, per primer cop sense cap mena de parets falses divisòries. Diuen que l'espai és immens. I amb les escultures de Serra, pot ser espectacular!

  ResponElimina
 3. suposo que "ellipse" és la primera que es veu n¡instal·lada al vídeo. Em va meravellar. M'hi vaig estar una bona estona "a dins". La manera com hi arriba el so del voltant, la calor que desprèn l'acer escalfat pel sol... tota una expeìència. També tinc moltes ganes de veure l'exposició. A Bilbao no hi vaig poder anar. Sabeu que a Barcelona hi ha una plaça amb una escultura seva? I bastant impressionant, em sembla? La plaça de la palmera, a Sant Andreu. He provat varis cops d'anar-hi, i encara no ho he aconseguit. Queda prop de la Gran via.

  ResponElimina