divendres, 10 d’agost del 2007

Si avui és deu d'agost i això és NY...

Després diran que La Llumenera sembla la informació meteorològica de Nova York. Però, ni tinc la gràcia de Mr.G del canal onze —equivalent metropolità al Tomàs Molina—, ni aquesta és la raó de ser d'aquest bloc. D'una banda, el clima extrem de la ciutat —freds polars a l'hivern, calors tropicals a l'estiu— i de l'altra una sèrie de fenòmens meteorològics excepcionals (relacionats amb l'escalfament global? amb el niño? la niña? al rico helado?), que a Amèrica, com tot, són super size, fan que del temps a La Llumenera se'n parli una mica més del compte. No me'n puc estar. Jo, com si sentís ploure.

Avui fa fred. Si avui és deu d'agost i això és Nova York...
No pot ser que faci CATORZE GRAUS (!) centígrads (cinquanta-vuit Fahrenheit). Que és estiu! Som en ple més d'agost i a Nova York! Ens faran parar bojos. Però el miratge durarà ben poc i diumenge ja ens enfilarem, tots plegats, altre cop per sobre dels trenta. Suposo que avui s'hauran batut rècords d'alguna cosa, però això ho deixem per a Mr. G.

4 comentaris:

  1. Estic d'acord, acabarem tots bojos! Jo crec que mai no havia vist un canvi tan brusc de temparatura en tan poc temps i ahir a la nit buscava una manta pels armaris on hi ha la roba d'hivern per poder dormir i fa nomes dos nits moriem de calor i haviem de dormir amb l'AC i el ventilador, no entenc res. I avui que ens posem?

    ResponElimina
  2. amic... quan plou refresca... aquest finde fara mooolt bon temps... o sigui que no te queixis Miq jeejejjeeje

    ResponElimina
  3. Marta,
    Pararem bojos!

    Menós,
    ...quan plou refresca...menys a NYC!
    Això d'ahir va ser molt excepcional. I per mi l'excepció, de tant en tant, podria convertir-se en regla, perquè prefereixo aquesta fresqueta que la calor matadora de dies enrere.

    Abraçades i petons per als dos!

    ResponElimina