divendres, 2 de novembre del 2007

Corre, Lola, corre

Si fem cas del compte enrere oficial, quan escric aquestes línies, falten exactament 2 days 09h 02m 55s. Des d'ahir que no es pot aparcar a una banda del carrer. A la façana de l'hospital, fa un parell de setmanes que van col·locar-hi la pancarta que dóna la benvinguda i ànims als corredors. Els fanals de first avenue llueixen de fa dies les banderoles de rigor. I aquest vespre, a la cantonada de l'avinguda amb el carrer de casa, hi ha aparegut el primer camió de la televisió.

[Preparatius per a la New York City Marathon d'enguany].

8 comentaris:

  1. Com no sigui en qualitat d'espectador...

    ResponElimina
  2. Hui a El País hi ha un article que diu que no volen deixar que els corredors hi porten iPod, que els pot distreure de les indicacions dels jutges. Així i tot diu que no faran res per controlar-ho perquè seria massa feina.

    ResponElimina
  3. Ja m'hi fixaré: a veure quants en veig que duguin els omnipresents auriculars blancs de l'iPod. Seria interessant saber què escolten i si això afecta el seu rendiment final a la cursa.

    Potser algú en el moment en què les cames li comencen a fer figa, engega la playlist "Carlos trata de arrancarlo". I un altre que s'estigui quedant endarrerit la titulada "Dix fois trop tard!".

    Sobre gustos musicals no hi ha res escrit.

    ResponElimina
  4. Canvi de capçalera?
    Farà cosa de quinze dies que vaig entevistar a un parell d'empresaris tarragonins que cada any hi participen! A veure si ens regales alguns bono foto de l'esdeveniment...

    ResponElimina
  5. Sí. Però crec que tornarem a l'antiga. Aquesta és massa grisa ;-)

    He estat tot el matí fent fotografies als corredors de la marató. Demà en farem alguna cosa.

    ResponElimina
  6. Tens raó, potser sí que és una mica fosca... però no està malament, de totes maneres

    ResponElimina
  7. Merci, doncs.
    Així la deixaré uns dies...
    però les sabates... crec que tard o d'hora tornaran; començaven a ser un clàssic ja.

    ResponElimina