dijous, 13 de desembre del 2007

You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one

You may say that I'm a dreamer

Es va llevar d'hora al matí i va baixar a fer el primer cafè ben a prop, a La Fortuna. Després va passar pel barber i, més tard, va tornar a casa. Un cop a l'apartament, van entrevistar-lo per a la BBC, i Annie Leibovitz els va fer a tots dos unes fotos per a Rolling Stone. Tot i que ningú a la revista volia que ella hi sortís, ell hi va insistir. Leibovitz li va assegurar que farien portada.


"What is interesting is she said she'd take her top off and I said, 'Leave everything on' -- not really preconceiving the picture at all. Then he curled up next to her and it was very, very strong. You couldn't help but feel that she was cold and he looked like he was clinging on to her. I think it was amazing to look at the first Polaroid and they were both very excited."—Annie Leibovitz

A les cinc de la tarda, van abandonar el Dakota per anar a mesclar Walking on Thin Ice, una cançó d'ella. A la sortida de l'edifici van signar autògrafs a diversos fans, entre ells, un a un tal Mark David Chapman.

Després de diverses hores a l'estudi del carrer 54 oest, pels volts de les deu de la nit, van decidir de no anar a sopar i de tornar directament cap a casa, perquè així encara podrien dir-li bona nit a Sean abans d'anar-se'n a dormir. Ell, però, no ho va arribar a fer. A l'entrada del Dakota, l'esperava Champan que va disparar-lo per l'esquena.

D'això, dissabte en va fer vint-i-set anys.

7 comentaris:

  1. Jo era a Cornell U., a Ithaca, NY, l'any 79, quan va passar. No ens ho podiem creure!

    Ei! vine aviat!!!

    ResponElimina
  2. atuva,

    Era el 1980; però sí, eres a Cornell U quan va passar, oi?

    ;-)

    ResponElimina
  3. Jo estava en un tren cap a Salamanca. Ho vam sentir per la ràdio. Encara ens veig les cares...

    ResponElimina
  4. Jo tenia 8 anys i quasi ni me'n vaig adonar. Després si que vaig llegir alguna cosa sobre com va passar i tot això de que l'assassí estava obsessionat amb 'El Vigilant al Camp de Ségol'.
    Una persona malalta pot fer qualsevol cosa.

    ResponElimina
  5. Diuen que quan va arribar la policia, el van trobar allà assegut, amb la pistola al costat i que, a sobre, hi duia el llibre de Salinger i tot de cintes de casset amb música de The Beatles.

    ResponElimina
  6. Mai hi he vist la relació entre el vigilant del camp de sègol i l'assassinat de Lennon.
    Tu saps si l'assassí la va explicar?
    O hi ha coses que no en tenen?

    ResponElimina