diumenge, 27 de gener del 2008

A la ciutat, la gent duu unes orelleres ben curioses

Wollman Rink (2)

Fa menys fred. Això no vol dir que no en faci. Només, que en fa menys. Com em deia avui una companya de la feina que té una nana petita i que, per tant, li toca estar-se tot el sant dia al carrer, ha fet un cap de setmana agradable i en què es podien fer activitats a l'aire lliure. Tot és relatiu. I el fred és a gust de cada usuari.

A Nova York, a mesura que les temperatures cauen en picat, també ho fan les activitats outdoors. Haurem d'esperar fins al juny per a poder sentir òpera a l'aire lliure a Central Park, i l'arribada de l'estiu per als concerts del SummerStage i les representacions de Shakespeare in the Park.

Durant els mesos amb erra, sempre podem patinar sobre el gel —gentilesa de Míster Trump i previ pagament de 17 dòlars (l'entrada més els patins). No us penseu pas que es patina sobre un dels llacs glaçats de Central Park. No t'és permès. Les pistes de glaç, com el Wollman Rink o la de Rockefeller Plaza, ho són tot menys silvestres; vaja, d'aquelles que a l'estiu es reconverteixen al patinatge sobre rodes.

8 comentaris:

  1. Salutacions llumenera. Com a curiositat: Per què hi han cons a la pista de patinatge? Potser allà el gel és més prim i perillós? Si un poca traça com jo rellisquès, em mengaria els cons i moriria congelat dins un forat d'un llac glaçat...amb un con com a barret ridicul.

    ResponElimina
  2. Val, tot això em sembla molt bé, però com és que no expliques amb detall les teves habilitats patinaires?

    Aquelles que fan caure de cul, no a nosaltres, a tu!

    ResponElimina
  3. jaume,
    crec que la part central estava reservada per a patinatge de tipus més aviat artístic. La pista no és un llac, és de gel artificial, tot i que els llacs de Central Park —on no t'hi deixen patinar— són ben glaçats en aquesta època de l'any.

    defak,
    les meves habilitats patinaires, prou bé tenint en compte el munt d'anys que feia que no ho provava: un parell de caigudes: la primera tot just començar. La segona va ser més crítica —la de cul—, però el cronista se'n va recuperant poc a poc. Per cert, qui t'ha passat la informació també va tastar el glaç.

    ResponElimina
  4. sí, sí... qui ha passat la informació diu que li fa mal tot!!

    ResponElimina
  5. Jo avui molt millor; però dissabte a la nit creia que tenia el canell trencat... quin mal!

    ResponElimina
  6. Vam estar a punt de patinar al Wollman Rink, però just en aquell moment el van desallotjar per passar-hi una màquina que el va deixar com un mirall!

    ResponElimina
  7. ...per sort, no ha sigut més que una falsa alarma.

    Gràcies

    ResponElimina