diumenge, 30 de març del 2008

Down Under the Manhattan Bridge

Pavement

«El contrast de Nova York és que la gent és rica i pot anar amb limousine, però l'Ajuntament és pobre i els carrers estan fets un desastre».

Francesc Català-Roca

9 comentaris:

  1. Així hi ha autoexcusa per poder anar canviant de cotxe.

    ResponElimina
  2. Els carrers de Barcelona estan una mica millor, però de vegades hi ha "arreglos" inexplicables. Al costat de clots i esvorancs, tornen a asfaltar a l'avinguda del Jordà-Naïm (Sant Genís dels Agudells) un tram d'escales ben asfaltades i fan una pendent del 80% que no es pot baixar si no és amb neu i amb esquís. El problema a tot arreu és que els administradors mai no demanen als administrats que necessiten i que els convé més, i tiren pel dret amb el pressupost. Aquí s'acaba el meu comentari de dilluns

    ResponElimina
  3. I jo pregunto: els usuaris del tramvia es converteixen en vianants, de cop? I torno a preguntar: Com s'ho fan els clavagueraries per pescar els cocodrils que la gent llença al vàter? Més encara: què era abans, la llamborda o l'asfalt? Tot plegat, l'art informalista o abstracte s'hi va quedar ben curt: això de la foto mereix ser penjar al MoMa!

    ResponElimina
  4. "penjar al Moma", no; penjat al MoMa...

    ResponElimina
  5. Boníssima la foto!
    Espero veure-ho ben aviat en persona!
    Un petonet.

    ResponElimina
  6. Això de que l'"ajuntament és pobre" em deixa sorprès. És cert? Si que vaig veure zones enjardinades que les cuidaven els mateixos veïns, però d'aquí a que l'adminstracío sigui pobre en un país que t'engarjolen rapidament si no pagues els teus impostos, em sobta.

    ResponElimina
  7. Bloomberg va dir que havia declarat la guerra a l'esboranc... No se n'ha sortit massa la veritat.

    PS. Down Under Manhattan Bridge Overpass :-)

    ResponElimina
  8. DOncs jo el carrer aquest el trobo fantàtic. A BArna s'haurien de recuperar i enllustrar les vies enterrades. I la tapa de la claveguera mig a sota de la vorera... brutal, genial.

    ResponElimina