dimarts, 11 de març del 2008

In Limbo

Life Underground (23)

A quatre carrers de casa, totes les cadenes de televisió han aparcat les unitats mòbils sobre la vorera: càmeres, reporters, tècnics, cables per aquí i per allà; assetgen l'apartament del Governador per a poder retransmetre amb tot luxe de detall qualsevol moviment. Bona part de la premsa grogueja, els humoristes —amb Letterman al capdavant— fa un parell de nits que en fan carnassa als late shows (i ben fet que fan), i la majoria dels passavolants pensen que tot l'enrenou no és més que el rodatge de l'enèsim film, o sèrie de televisió, amb Nova York de teló de fons.

8 comentaris:

  1. No sé si tinc tota la informació de l'assumpte, perquè francament no m'interessa gens, però si és cert que el rembombori ve perque un polític se n'ha anat de putes em sembla que, un cop més, els USA es foten de lloros amb el seu puritanisme ridícul.

    Però pots explicar els detalls que em falten :) (potser el paio ha matat la prostituta? o ha pagat els seus serveis amb la VISA del partit?)

    ResponElimina
  2. Miq , per aquí semblava que deien que el problema era fiscal pel pagament dels serveis de la prostituta, però no ho he entès gaire. Evidentment suposo que també els escandalitza l'us de serveis de prostitució perque el tio quan era fiscal perseguia aquestes activitats, no?

    Si realment és veritat que practicava aquesta doble moral, el que li passa no és res més que el que ell feia als altres quan podia.Sense que això justifiqui destrossar ningú.

    ResponElimina
  3. La notícia m'ha fet pensar en aquell del parlament balear (Pere Sampol) que va dir: "Això és es colmo!". Ho van repetir infinitat de vegades a l'APM i encara em fa gràcia.
    Salut

    ResponElimina
  4. Aquí les incògnites són qui hi ha darrera de la investigació.

    Com a fiscal general de l'Estat, Elliot Spitzer havia fet molts enemics i segur que tant directius de corporacions que van ser processats per ell com altres polítics li tenien ganes. Fa per una bona novel·la de John Grisham.

    El que li retreuen no és el fet en si, sinó que com a servidor de la llei i actual Governador —que sempre s'ha presentat a si mateix com a exemplar i implacable amb qui processava— ara hagi comès un fet que aquí es considera delicte. Tot i que encara no ha estat encausat ningú.

    De moment, encara no ha dimitit, cosa estranya aquí als Estats Units.

    I totalment d'acord amb el puritanisme del que parla en Ferran. Encara que, la major part de la gent que he sentit no li retreu el fet en sí; és més, se'ls en refot. És la incoherència del qui predica una cosa per als altres i després no l'aplica per a si mateix, que els molesta.

    ...continuarem informant.

    ResponElimina
  5. És el que passa quan vas per lavida "fent amics"i, com que la venjança és menja en plat fred...

    De tota manera, la doble moral americana és d'allò més. Recordo un programa d'Univision on presentaven la dona amb els pits més grans del mon, això deien ells. La veritat és que va sortir en antena amb uns grans pits, però duent sobre els sostenidors (?)

    ResponElimina
  6. Per una qüestió de "doble moral" del personatge, llavors sí que em sembla que mereix el final que ha tingut: marxar cap a casa i no seguir donant lliçons de què està bé i què malament, mentre ell li va fotent les banyes a la dona.

    Ah!, per últim puntualitzar que aquesta "doble moral" no la considero "americana", sinó del món sencer. Malauradament.

    ResponElimina
  7. Qualsevol tema és bo perquè la gent s'oblidi de pensar en les coses realment importants. Aquí (allà) hi ha personatges estrambòtics fent malabars tot el dia per la televisió i allà (aquí)polítics amb la mà llarga...

    ResponElimina