dimarts, 18 de març del 2008

Twenty-four seven

Apple Cube

Aquesta tarda xerrava amb un amic que acaba de tornar a la ciutat. M'explicava que, tot i el jet lag —i que ha arribat una mica tocat—, ahir, en el seu primer dia de retrobament amb Nova York, no va poder evitar la temptació de mossegar la poma —ja se les va empescar bé qui va dissenyar el logotip de l'empresa de Cupertino.

Sota aquest cub de vidre, hi ha tot un món de temptacions tecnològiques que funciona 24/7: les vint-i-quatre hores, set dies a la setmana, tres-cents seixanta cinc dies l'any —seixanta-sis enguany. Que necessites memòria de matinada... I ¿què tal el darrer portàtil a quarts de quinze? ¿I un iPod o un iPhone a trenc d'alba? Tot això és possible sota el cub, a la confluència de la cinquena avinguda i el carrer cinquanta-nou. I els insomnes s'estalvien les cues.

10 comentaris:

  1. HI ha coses que no canvien, la temptació en forma de poma...

    ResponElimina
  2. Què bonica l'estructura, pel que veig a la foto. L'últim cop que vaig ser a NY les Twins encara hi eren -calcula- així que quan hi torni segur que hi haurà centenars de coses per descobrir... com aquest cub de vidre.

    ResponElimina
  3. He seguit l'enllaç del Google Maps que linques i he fet una Street View, realment és una passada perdre's per NYC encara que sigui amb aquesta eina de Google.
    Salut

    ResponElimina
  4. josep lluís,
    els de la poma en saben molt de temptacions, començant pel packaging i acabant pels productes per se.

    ferran,
    el cub forma part del packaging de la botiga. Aquests cuiden fins al darrer detall. D'un any per l'altre, hi ha centenars de coses noves per descobrir a NY. I si ja fa uns quants anys que no l'has visitada...

    jordi,
    i amb l'Street View de Google, has vist el dia gris, plujós i emboirat que fa avui a la ciutat de línies verticals?

    ResponElimina
  5. Amb l'Street View tot és clar, assolellat i sense boira de la Plana de Vic; em pregunto com s'ho fan per fer l'Street View d'Anglaterra, ho maquillen amb Photoshop?
    Salut

    ResponElimina
  6. Ui, els de Google tenen molta pasta. Segur que hi posen focus per a que tot surti ben lluent.

    ResponElimina
  7. L'amic que acaba de tornar continua tocat, cosa que no li ha impedit però firar-se un macbook pro d'aquells que et col·loquen de forma tan temptadora al que s'està convertint en una nova i popularíssima atracció turística de la ciutat...

    ResponElimina
  8. Pot ser que en breu creui la bassa. De fet ja he buscat si hi ha un Apple store a prop per a deixar-me es dogvers amb l'iPhone. Realment són tan bons que arriben a fer ràbia

    ResponElimina
  9. A mi el que m'agrada és saltar i saltar sobre el piano de la jugueteria del costat...

    ResponElimina
  10. ...FAO schwartz. Com Tom Hanks a Big ;-)

    ResponElimina