dijous, 10 d’abril del 2008

“Los aviones ya vuelan”

American Spring

En un d'aquests talls memorables del Minoria Absoluta de RAC1 que el genial Víctor Ollé s'encarrega de radiar fins a la sacietat, se sent una exaltada (crec que) Dolors Nadal que, amb to mitinguer, exclama, “los aviones ya no vuelan”.

Espero que no sigui premonitori que el dia que American Airlines ha triat per a la presentació del nou vol directe Nova York-Barcelona hagi coincidit amb el primer dia de cancel·lacions massives per tal de revisar els avions d'aquesta i altres companyies americanes. Avui hi han tornat, amb gairebé un miler de vols suspesos, i haurem d'esperar a dissabte per a que tot torni a la normalitat.

Dins de la normalitat, s'emmarca l'obertura de la versió en català de la pàgina web de la companyia, que acompanya els vols directes des de JFK a El Prat, que començaran el 25 d'abril i que s'afegiran als ja existents de Delta i Continental; totes tres, empreses americanes. Només cal llegir aquest article de La Llumanera de maig de 1881 per adonar-nos que fa més de 130 anys que fem el préssec.

Una flor no fa estiu, ni dues primavera, tot i que avui ens ho hem mig empassat amb 76 Fahrenheit: 24 Celsius.

3 comentaris:

  1. Justa la fusta, el tall de veu és el de la inefable i infumable Dolors Nadal.

    ResponElimina
  2. La indiferència amb què Iberia tracta l'aeroport de Barcelona és d'escàndol. No sé, però, si és més culpa de la companyia espanyola o dels propis catalans per permetre-ho.
    Això dels avions que ja no volen i la Nadal no sé de què va, però sortint de la boca d'aquesta senyora és, molt probablement, alguna bestiesa.

    ResponElimina
  3. I a sobre els encarregats d'arreplegar a aquesta companyia ha estat la generalitat quan que jo sàpiga les competències exclusives sobre el Prat encara les té el govern central.
    Que facin el transpàs ja que des de Madrid ens ofeguen

    ResponElimina