dimecres, 18 de juny del 2008

Synth Resurrection

Airship

Vespre novaiorquès.
Vas a comprar al súper a quarts d'onze; de tornada, fas una mena de gimcana tot intentant esquivar els murs de bosses d'escombraries que s'amunteguen al carrer perquè avui deu tocar-ne recollida (això sí, convenientment separades: rebuig a les bosses negres i reciclatge a les transparents). Has d'anar amb compte perquè a aquestes hores, s'obren les trapes que comuniquen l'infern dels soterranis dels restaurants amb el carrer. Un dels perills que t'aguaiten és fotre't-hi de nassos; l'altre, que quan passes pel carrer et caigui al damunt una bossa gegantina d'escombraries que surt rabent de les entranyes de la terra.

Vespre novaiorquès.
Em creuo amb un repartidor de delivery(1). Porta anusat a la cintura un cadenat de bicicleta; no pas una d'aquestes pitons modernes amb què lliguem les bicicletes a Barcelona després d'haver passat per un Decathlon, sinó un cadenat pesant dels de tota la vida. Quan són sobre la bici, els nois del delivery el duen normalment creuat com si es tractés d'una cartutxera de Rambo.

Vespre novaiorquès.
Torno a casa carregat amb la compra del súper dins de dos cabassos ecològics (i.e. reutilitzables). A l'iPod, hi sona @#%&*! Smilers, el darrer disc de la californiana Aimee Mann i el single Freeway que ha convertit en un concurs delirant a YouTube. De moment, els millors participants (per mi) són aquest i aquest altre.


1. Això és com la Vall d'Aran i el Pont de Suert.

5 comentaris:

  1. Ei,

    us punxaré desde la meva web www.oriolmalet.com, ja ho he fet amb el vostre fotolog desde fotolog.com/urimal (veig que us agrada el Roger Mas, a veure si descobriu el nexe, el mon és un mocador, ja ho crec que si),

    repeteixo que flipo amb el vostre diari obert.

    Salut.

    ResponElimina
  2. Sempre m'hi fixo en això de les escombraries. És q no passen cada dia?

    ResponElimina
  3. No serà que l'efecte Nàpols s'extèn a Little Italy?...
    ;-))

    ResponElimina
  4. Les bosses d'escombraries per la brossa són ben típiques de l'illa de Manhattan de la ciutat de New York City.

    ResponElimina
  5. uri,

    Moltes gràcies. També enllaçaré la teva pàgina aquí al bloc. M'agrada molt la teva feina, i he seguit diversos projectes teus, inclosa la portada del Mística Domèstica del Roger Mas.

    una abraçada i merci pel comentari.


    rubèn,
    No, no passen cada dia. A veure si aconsegueixo fotos d'unes bosses que vaig veure fa uns dies a LES... es mereixien un post.

    trina,
    Ui, sí, Little Italy gairebé ja no existeix (almenys la de Manhattan). I com diu en defak, això de les bosses d'escombraries al carrer és una tradició ben novaiorquesa.

    defak,
    sí, i els repartidors de delivery fan cap a la Vall d'Aran passant per Pont de Suert ;-P

    ResponElimina