dimarts, 10 de juny del 2008

The worst is over

Posta i skyline

Calma després de la tempesta. Tot indica, que després d'un altre dia a 36 graus, les temperatures ens donaran treva. Aquesta tarda, fins i tot a la feina, per a fer estalvi de consum elèctric, en comptes de moderar l'aire condicionat, els llums dels passadissos funcionaven a mig gas. Quan he sortit al carrer, al vespre, la sensació era com si Nova York s'hagués ficat sencera en un assecador professional, de perruqueria; a les vuit, la temperatura encara era de 32 graus. Cap a quarts de nou, la televisió difonia una alarma de tempestes intenses. I amb precisió matemàtica, al cap de pocs minuts, ha començat l'espectacle de llum i so. Llamps i rellamps. Després, han vingut el vent huracanat i la pluja. Tot plegat ha durat ben poca estona.

Finalment, la temperatura ha caigut en picat deu graus. L'onada de calor toca a la fi. Tanco l'aparell d'aire condicionat i aquest apunt. Respirem.

6 comentaris:

  1. La fi de la meva sèrie preferida de posts meteorològics? :-)

    ResponElimina
  2. Doncs, en volem més...

    ResponElimina
  3. A Berlin ens hem passat 15 dies amb màximes de 30º i, per les nits, sense baixar de 22 o 23º. Avui ja ha tornat la primavera/tardor, per sort!!

    ResponElimina
  4. defak,
    Efectivament, estimat amic, també s'ha acabat durant uns dies la sèrie de posts meteorològics.

    ferran,
    Déu n'hi do a Berlin; però 30ºC són suportables, que és el que fa avui a Nova York :-)

    ResponElimina
  5. Ai, doncs jo tinc ganes de caloreta...

    ResponElimina
  6. Doncs per aquí més pluja, però això sí sembla que les temperatures s'enfilaran

    ResponElimina