diumenge, 20 de juliol del 2008

Warm Up

Warm Up

L'onada de calor (trenta-cinc a l'ombra i una xafogor extrema) no impedeix als novaiorquesos de tots els colors, mides, formes, estils, sexes i orientacions, de congregar-se (o de dar-se cita) al pati del P.S.1 a Long Island City, Queens; en tarda de dissabte, i previ pagament de deu euros per a l'entrada i dels tiquets de beguda indispensables i necessaris per combatre les altes temperatures de l'estiu a Nova York.

Com a referència, la d'un Sónar de dia: comparteixen el moment del jorn, la música electrònica, el pati de museu d'art contemporani, i la fauna pintoresca. La cosa novaiorquesa nom (s'anomena) Warm Up, és a dir, escalfament, i és perpetrada cada dissabte des d'inici de juliol fins a la primera setmana de setembre.

Una volta per les sales del museu, a banda de molt recomanable, és una parada obligada si voleu trobar un aparell d'aire condicionat per amorrar-vos a l'obra (d'art) contemporània més apreciada en una tarda calorosa com la d'aquest dissabte.

6 comentaris:

  1. Quin nom més ben trobat! Em sembla que el proposaré com a nom per a l'estació dels FC de Plaça de Catalunya. Avui, a les 8 del matí hi feia una temperatura que superava els 40 graus, quan al carrer no passava dels 22. La gent amb ventalls, diaris i papers intentava no defallir, però era impossible, i una noia davant meu ha caigut com una fulla seca. I els serveis de seguretat, tan expets ells!, en comptes de treure-la a la fresca o de donar-li aigua, la ventaven amb un exemplar del diari Metro, i l'únic que aconseguien era remoure bafarades d'aire calent.

    ResponElimina
  2. Em faria gràcia viure un "Sónar" nvaiorquès, després d'haver-me empassat el de BCN (coses de treballar al CCCB). Ara que, si ha de fer la calor que fa, casi que passo!

    ResponElimina
  3. La imatge traspua xafogor pels quatre costats!!

    ResponElimina
  4. Un Sónar una mica justet (per dimensions i intencions), però és un "must".

    Diuen que et vas trobar a un realitzador d'èxit per allí no? Un a qui Elvira Lindo li ha dedicat l'article de El País de diumenge...

    ResponElimina
  5. ueep!!!!!!!!!

    allí estàvem, allí estàvem!!!!! A mi m'agrada més que el Sònar xq és més barat :))))) i menys top fashion :)

    Oiga Defak, y yo me pregunto quien será!

    mwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ResponElimina
  6. mila,
    per alguna cosa ha de servir el diari Metro, perquè el que és per llegir-lo i estar informat del que passa al món...

    ferran,
    coses de l'estiu a NY, però tot i així val la pena.

    agnès,
    era tal qual.

    defak,
    justet, justet, però com bé dius ja s'ha convertit en una de les tradicions i punts de trobada estiuencs a Nova York.

    Me'l vaig trobar; però no sabia això de l'article. Ja li faré un cop d'ull.

    xavi,
    un plaer trobar-t'hi! a veure si podem fer un cafè i m'expliques en primera persona com va el teu documental.

    ResponElimina