dijous, 28 d’agost del 2008

Ara va de debò

Williamsburg, 4

Demà dijous, a Denver, es posa punt i final a la Convenció Nacional Demòcrata que ha fet història i que, avui dimecres a la nit, ha escollit oficialment com a candidat a la Presidència dels Estats Units un jove senador d'Illinois que fa quatre anys gairebé ningú no coneixia. Barack Obama en surt amb una imatge molt reforçada, amb els demòcrates units al seu voltant i el suport inequívoc de les famílies tradicionals del partit: els Kennedy i els Clinton. Fins ara, Obama ha aconseguit l'impossible; però, d'aquí al 4 de novembre, encara li queda molt camí per recórrer. Aquest dijous a la nit, el discurs d'acceptació donarà el tret de sortida a una tardor políticament apassionant. Senyores i senyors: comença la campanya.

9 comentaris:

  1. Obama és també el meu candidat, malgrat alguns punts (molt) foscos a la seva agenda. Però bé, és allò de triar entre el més dolent i el menys dolent.

    PS: Quina mandra de campanya, els nordamericans. Converteixen la política en un show, amb aquesta precampanya d'un any i la campanya pròpiament dita!

    ResponElimina
  2. ueps ueps que vienen que vienen! va a ser emocionante :)

    ResponElimina
  3. des de NY es veuen possibilitats que guanyi?

    ResponElimina
  4. Potser des de la vella europa sí que es veu com un xou, però si la segueixes de prop, des d'aquí, és apassionant i es fonamenta molt en la retòrica, en què explica cada candidat, què proposa, com preten dur a terme les polítiques que defensa, quines són les solucions als problemes que s'han generat els darrers anys. Per exemple, un dels debats centrals, que no deixa d'estar íntimament relacionat amb les raons de la guerra de l'Iraq i de la crisi econòmica que vivim, és el debat de l'energia, del canvi climàtic i de les fonts renovables. També la reforma de la sanitat americana.

    Possibilitats en té. Tot dependrà de com mobilitzin l'electorat als estats claus.

    ResponElimina
  5. AQUET PAIO NOMES LI A FALTAT PROMETRER UN B.M.W.PER A TOTOM.A MI AMB RECORDAR "AL TALENTE MENTIDER",QUE PATIM A CASA NOSTRE.EL REPUBLICA SERA "UN PUNTO FILIPINO" PERO OBAMA........ JUGANT AMB BCN.

    ResponElimina
  6. I comença a tot arreu!!!

    ;)

    http://www.oriolmalet.com/downloads/Article_Obama.jpg

    ResponElimina
  7. Sí senyor!
    Quina il·lustració més bona!

    ResponElimina
  8. Tnx Miq! (sorry per l'off topic)

    ResponElimina
  9. D'off topic res de res. La il·lustració és boníssima. Saps que per aquí NY hi corre algú de qui n'has il·lustrat articles per a Benzina?

    ResponElimina