dijous, 14 d’agost del 2008

Cinc-cents

4th of July Fireworks (9)

Tot sovint tinc la sensació que em repeteixo; com un disc ratllat de tantes passades, que s'enganxa en un punt i que ensopega amb la mateixa pedra una i altra vegada. A aquestes alçades, és possible que ja hagi perdut la capacitat de destriar les fotografies en dues piles: les que mai han vist la llum, de les esgrogueïdes. I potser les descripcions i les paraules, els llocs comuns (coneguts i saludats) han entrat en un bucle impossible que etiquetarem amb lletra de pal, ben grossa i negra, com a “rutina”.

És atípic aquest agost de temperatures benignes o és simplement una segona part que mai serà bona del de l'any passat?

3 comentaris:

  1. Noi, aquí ens està passant igual, juro que aquest matí, quan he sortit fora per prendre el meu cafè matinal diari de cara Montserrat (nevi o plogui surto a fora cada dia amb el cafè a les mans i les lleganyes a la cara, costums que un fa per no cansar-se de treballar on viu), he tingut que tornar a entrar a casa per posar-me pantalons llargs...15 d'agost i pantalons llargs... ja se que eren dos quarts de set del matí, però fa pocs dies anar amb pantaló curt i res més a aquella hora ja era massa i tot...

    I com vosaltres, l'any passat igual, al.lucinant.

    ResponElimina
  2. Ara son gairebé les 9 del matí i a Bcn fa fred també. Però és causat per la tramuntana forta que sembla que ha vingut a passar uns estona a la ciutat.
    De l'any passat, jo no en tinc ni idea... :)

    Si a l'agost fa això a NYC, al setembre ja deu ser necessari portar l'abric algun dia, no?

    ResponElimina
  3. Almenys ens hem estalviat quinze dies de calor asfixiant. Ja veurem què fa aquesta segona quinzena, i a començaments de setembre encara podem tenir alguns dies calorosos.

    ResponElimina