dimecres, 20 d’agost del 2008

Línies verticals

Empire State Building

«Als forasters a Nova York se'ns identifica perquè anem pel carrer mirant cap al cel amb la boca oberta. A alguns se'ls passa al cap d'uns dies. D'altres duem la nuca encaixada entre els omòplats durant mesos. Sóc dels que s'embadaleixen amb els gratacels, potser perquè em produeixen vertigen, o perquè són les catedrals contemporànies i hi són per això, perquè gent com jo s'hi embadaleixi.»

Enric González, Historias de Nueva York.

3 comentaris:

 1. Excelent llibre, me'l vaig llegir un parell de cops abans de visitar Nova York.

  Ara el volia rellegir per identirifcar amb records visulas les descripcions de la ciutat.

  No sabia que ho fos en català, amb la pastarrufa que val l'edició que vaig adquirir...(pastarrufa per lo petitó i efímer que es).

  ResponElimina
 2. Jo amb una única estada a NY sóc, avidentment, dels que acaben amb una torticoli de cal Deu.
  Salut

  ResponElimina
 3. Que jo sàpiga, només n'existeix l'edició original en castellà.

  ResponElimina