diumenge, 12 d’octubre del 2008

Erection 2008

Erection 2008

Amb el títol de l'apunt d'avui, sé que corro el risc d'atreure tota mena de visites cap al bloc que cerquin qui sap què que aquí no trobaran, però no me n'he pogut estar. La proximitat de les ereccions (ups! de les eleccions, volia dir), fa que alguns dels meus conciutadans esmolin l'eina i es despengin penjant cartells com aquest en zones tan concorregudes com la boca d'entrada i sortida d'una estació de metro. El fals anunci de les pastilletes blaves de citrat de sildenafil amb l'efígie del candidat McCain (i senyora) és en una zona de Brooklyn que no és gens sospitosa de combregar amb la línia dura republicana; tot i això, espero que cartells com aquest no acabin contribuint a que el senador d'Arizona s'erigeixi vencedor.

7 comentaris:

 1. Quan hom critica certs aspectes de la societat nord-americana penso en coses com aquestes, en com m'agradaria trobar-me un anunci de Viagra amb dos "representants" polítics del meu país. Això aquí és del tot impensable, i això fa pensar.

  ResponElimina
 2. Els republicans gasten un sentit de l'humor molt hipòcrita.

  Salut!

  pd: t'he trobat gràcies a la rothkovic.

  ResponElimina
 3. L'any 2003 CiU va seguir una mica aquesta tendència i va repartir preservatius per les universitats amb l'esglògan «Trempa amb Catalunya». Ditia que no els va funcionar tan bé com pensaven...

  ResponElimina
 4. uri,
  penso que tard o d'hora hi arribarem, i que a casa nostra es comença a fer sàtira política de qualitat.

  judit,
  benvinguda! arribes, doncs, a través d'un gran bloc.

  agnès,
  ...i en Duran què hi deia?
  :)

  ResponElimina
 5. Que bo l'anunci!
  I ningú no el despenja?
  I què és, obra de Banksy?

  ResponElimina
 6. No ho sé, però aquest altre, també de contingut polític, sí que és obra de Bansky.

  ResponElimina
 7. Sempre ens podem consolar amb El Jueves...

  ResponElimina